onsdag den 30. december 2009

nekoron


nekoron

tirsdag den 22. december 2009

Seng med en krave eller vugge for voksne?

Jeg har lige set den nye seng fra Lago - og min første tanke var: er det ikke et forsøg på at minde os om den tidlige barndom, da vi alle følte sikkert og hyggeligt i vores senge? Er currant ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

onsdag den 16. december 2009

Titanic: A Big Big Love


Jorden Capitol har en kort, men underholdende indlæg om Titanic. Jeg nød det ikke kun fordi featured digtet er så fantastisk, men også fordi jeg deler EF's besættelse af Titanic-katastrofen selv. Skammelig Jeg må indrømme at have set hver eneste film om det. Som en konsekvens kan jeg sige, at - i modsætning til, hvad en af de efterfølgende kommentarer hævder - James Cameron's Titanic er ikke den dårligste film nogensinde er lavet. Den værste film nogensinde er lavet, er i virkeligheden Lew Grade's Raise The Titanic.

Hvorfor denne tragedie burde have givet anledning til så megen dårlig kunst er et mysterium, men Raise the Titanic er virkelig værd at se hvis det nogensinde bag sit hoved på jordbaseret tv igen. Det drejer sig om en bizar kolde krig sammensværgelse om at finde en mystisk stof (\ "Byzanium? Det er absurd \", siger en karakter på et tidspunkt, nøjagtigt), som er gået ned med skibet. Ved udgangen Titanic er sat op til overfladen og sejlede triumferende i New York havn, en vaklende legetøj båd dækket i tang vugger op og ned mod et dårligt malet baggrund af Frihedsgudinden. Handlingen resumé er her, hvis du har i maven til det.

Klart Cameron's Titanic er lige spoler, men forliset scener er teknisk fænomenal, og faktisk ret spændende. Min kollega over på Strange Harvest har noteret sig også, at CGI gengivelser af skibet kan ses som et omvendt hyldest - eller en underlig endpoint - til modernismens besættelse med maritime billeder. I Cameron's Titanic den overvældende processorkraft af digital teknologi er anvendt til at genskabe en Edwardian ocean liner, men med spændende liv.

For alle dens tekniske overlegenhed - og lad os se det i øjnene, at den eneste tilladte grund til at se det virkelig - filmen sticks stift til klicheer om Titanic historien: de vippende irske i 3. klasse for evigt nyder craic, stoisk bandmedlemmer at spille som de nedstammer i bølgerne, caddish overklassens mænd at stjæle i redningsbåde osv.

Den indeholder også en række fortællende absurditeter og anakronismer. Chief blandt disse er, at Kate Winslet karakter er at transportere flere tidlige modernistiske mesterværker i hendes bagage, herunder Picassos Les Demoisellesd'Avignon. Dette er i øjeblikket findes i Museum of Modern Art og ikke, så vidt man er klar over, på bunden af Atlanterhavet. Filmen indeholder også en af de mest udsøgte forfærdelige bits kunst kritik nogensinde er set på film, når Leonardo Di Caprio ser på Picassos maleri og siger: \ "De farver, de er bare så .... intens \".

Mindre facetiously Jeg skylder min besættelse med Titanic at læse om sin opdagelse i National Geographic som et barn. Titanic blev opdaget af Dr. Robert Ballard i begyndelsen af 1980'erne, og bladet fulgte denne historie over flere spørgsmål, der fører op til den utrolige fotografier af den undersøiske skibet. Jeg fandt det både bevægende og skræmmende på samme måde, at Jorden Capitol beskriver. Utroligt, Ballard opdagelse - er opnået med state of the art undervandsfartøjer og havbunden scanningsudstyr - var faktisk et biprodukt af den kolde krig for. Ballard var blevet indgået af CIA til at søge efter vrag af atomubåde, og havde ved udgangen af denne periode fået lov til at tilbringe et par ekstra dage på udkig efter Titanic. Ingen omtale af Byzanium selv. Mistænkeligt, at.

tirsdag den 8. december 2009

Skywatch Fredag: Alperne




I sidste uge, jeg fløj tilbage til Milano fra London. Det var en flot klar dag, med næsten ingen skyer, der giver en vidunderlig udsigt over Europa nedenfor. De hvide klipper i Dover, Seine snor sig gennem Paris, Eiffeltårnet og Versailles - de var alle tydeligt synlige.

Trods oohing og aahing for de fleste af turen selv, var det ikke falde mig ind at jeg havde mit kamera i min taske, indtil vi nåede frem til Alperne. Og gudskelov det endelig gjorde, fordi der showet rigtig i gang. Først var der de lavere bjerge, afbrudt af lange, vride dale med små huse klynger langs bunden ...








Men da vi kom ind i de høje tinder. Hvor var vi egentlig? Jeg er ikke sikker. Kunne det have været Mont Blanc og Matterhorn i billederne nedenfor? Jeg ønsker flyselskaber vil fortælle dig, hvor du var oftere. Tysk Wings bruges til at få vidunderlige lille skærme spredt rundt om i kabinen, der viste du din rute, og præcis hvor flyet var kommet til, men selv synes de at have indstillet det.




Hvor vi var, det var en flyvning, jeg vil ikke glemme.




For flere store billeder af himlen og fra himlen, så tjek den Skywatch fredag site. Af de billeder der allerede er sendt i denne uge, nogle af mine favoritter var på Stony River i Irland. Nyde.




søndag den 29. november 2009

Conch Point Boat-5x7-SOLGT

Har denne demo maleri i dag, den anden dag i tre dage Morehead City Workshop. Elsker disse tre dage workshops, fordi jeg kan tage min tid og forklare \ ", hvordan man har \" til maling, og ikke bare lade folk løs maleri uden undervisning, der frustrerer dem og mig. Maleri er en indlært færdighed ligesom madlavning. Hvis du ønsker at tilberede en person kan vise dig hvordan man laver en pæn skål, hvis du bruger disse ingredienser, og sætte dette i med, og kog det så lang tid. hvis du gør alle de ting den måde, de sagde, at gøre det, selvom du aldrig har prøvet det før, vil det vise sig. dens ikke nogle mystiske ting, at kun \ "salvede \" kan gøre. bavl. en lille aptitude og en hel masse \ ", hvordan man info \" og du vil blive maleri. doesnt mener det vil være, at godt det samme. ligesom alt andet, tager det praksis praksis praksis. Jeg har en rigtig god klasse, dette gå rundt og de gør undervisningen sådan en berigende oplevelse. tak \ "piger \" LOL

tirsdag den 24. november 2009

30.000 overvaere Graedemuren Priestly Blessing

Tusindvis af jødiske tilbedere flokkes til Jerusalem for Sukkot velsignelse, som hundredvis af politifolk står vagt for at forhindre mulige sammenstød mellem jøder, muslimer. Tidligere, politi spredte omkring 150 arabiske tilbedere, efter at de nægtede at forlade. Mere



onsdag den 18. november 2009

fra Polen notesbog

Lagoon (Elblag, Polen)



så hvad
Theo

upstands
Hovedet

goading
den kloge

belly dome
& I'm

brændt
fregnet
& Follied

alle mine venner

er ikke vajende
men Downing

torsdag den 5. november 2009

Konsolidering Studielaanssystem

I betragtning af den stigning i de studerendes lån i 2006, er det tilrådeligt at konsolidere studielån på dette tidspunkt også under hensyntagen til også at de satser fortsat vil være høj gennem 2012. Jeg vil rådgivning, at studerende med variable renter studielån ikke bør konsolidere de lån, da dette vil få dem til at betale en højere samlet satser. Men hvis renten er fast så den studerende kan overveje at konsolidere. Efter konsolidering vil du have gavn af en enkelt betaling hver måned, vil du ikke at bekymre dig om kreditorer ringer eller overvågning af forskellige rentesatser. Du vil også få en pause i sindet at tilbagebetale lånene. Du har også en række tilbagebetaling optioner. Jeg du har tænkt på at konsolidere din studielån derefter sin høje tid, at du startede din ansøgning.

Bagsiden af studerende lån konsolidering er, at du vil betale mere til sidst. Dette sker, fordi når du konsolidere studielån du vil øge antallet af år for tilbagebetaling. Selv om du vil betale mindre i slutningen af hver måned, kumulativt du vil betale mere. Selv om ansøgningsprocessen er enkel, godkendelse af ansøgningen ikke er garanteret. Inden vi går på at gøre din ansøgning, at du har nok information om, hvordan man kan gå om dette. Omhyggeligt igennem alle de vilkår og betingelser, og sørg for at du forstår, hvad der kræves, før du underskriver et dokument. Tøv ikke med at stille spørgsmål på områder, der ikke er klare. Foretage en omhyggelig gennemgang af interesse tilbudte satser og ikke falder for fristelsen til at gå til de billigste priser, som nogle skjulte omkostninger kan være knyttet til de betingelser.

Tag dig tid til at vælge renten, der passer til dine økonomiske behov. Hvis du har kapacitet til at foretage større betalinger ikke går efter den laveste tilbagebetaling planen til rådighed. Jo kortere din betaling periode mindre det beløb, du skal betale tilbage. Det vil også forbedre din økonomiske situation hurtigt. Selv hvis du vælger en lavere godtgørelse plan vil du mere til at bruge i første omgang, men du vil ende med at betale mere til sidst. En måde at få oplysninger om tilgængelighed og troværdighed finansieringsselskaber, der tilbyder studerende lån til personer med dårlig kredit, er at søge online af selskabernes navne og se ud for kommentarer og feedback fra tidligere kunder. Med flere oplysninger fra de eksperter, vil du hurtigt indse, at konsolidering af alle dine eksisterende lån er uden tvivl den vej at gå.

onsdag den 28. oktober 2009

Herman Taylor Taettere paa gang mod Donna Edwards

Tjek dette hemmelige afsendelse fra spioner!

Uddelegere Herman Taylor (D-14) sendt denne e-mail til sine tilhængere på onsdag:

Fra: Team Taylor [mailto: d14.gov @ gmail.com]
Sent: Onsdag september 16, 2009 11:04
To: Herman Taylor's Office
Emne: Delegate Taylors Poolside Modtagelse denne lørdag

Kære ven,

Jeg er ved at undersøge muligheden for en kampagne for en højere stilling, og jeg vil virkelig glad for jeres råd og input i løbet af de næste par uger, så jeg frem til en beslutning. Derfor vil jeg gerne personligt invitere dig til en Poolside Modtagelse i hjemmet af to meget gode venner, Randi og Karen Payton. Der vil vi få mulighed for at snakke videre om mine planer.

Den mad til begivenheden bliver leveret af en af mine favorit restauranter i Prince George's County, Carolina Køkken. Dette vil blive en sjov aften fyldt med god mad og store netværk. Dette er ikke en fundraiser, men enhver, der ønsker at donere til min sag er velkommen til at gøre det.

Dette er en invitation kun begivenhed. Hvis du planlægger at deltage, bedes du RSVP at sikre dit navn er på listen. Jeg ser frem til at se dig der.

Den Paytons live på 1215 Heritage Hills Drive, Upper Marlboro, Maryland 20.774.

Varmt,

Herman TaylorHere's invite. Enhver, der ønsker at gå ned det?


mandag den 26. oktober 2009

SotD 8-17

sang:


\ "Food of Love \" af Gary US Bonds fra Twist-Up Calypso
Download 18 Food of Love

meme (for clunkers):
En bil kirkegård i Kaufdorf, nær Bern er hjemsted for 500 forladte og rådnende biler meste fra 1930'erne til 1960'erne. Det har ikke været rørt i over 30 år og har nogle sjældne planter og founa. Mulighed for at tage fantastiske fotografier er uden sidestykke, men det skaber miljømæssige problemer, som resulterer i en auktion i september. Det var en kamp mellem historie, natur og europæisk lovgivning. Historie og natur taber.
Flickr hyve sind foto's.

mandag den 19. oktober 2009

Let's Go Couchsurfing

(billeder via Phillipe MALOUIN, Nicole Lehner & Luzia Kalin, blofield)

Så du har virksomheden over, men har brug for nogle muligheder for ekstra soveplads? Du ikke lede længere end disse couchsurfing alternativer. Teltet Sofa skaber privatliv med sammenfoldeligt paneler gang omdannes til en seng. Ophold på Min Bolig er en alt i én pakke, som giver dig mulighed for at skabe en enkel, komfortabel soveplads for din gæst med en madras, aftagelig skuffe, pude, sengelampe og tæppe. Dette passer alt sammen i og omkring den side afbilledet bordet. Luftmadrasser er så passé. Få en oppustelig sofa i stedet. Den Blofield Oppustelige Chesterfields Sofa er fremstillet af det samme materiale, der anvendes i redningsflåder, som siger noget om dens holdbarhed. Du kan bruge det som en fast bestanddel i dit sted, eller bare blæse det op i mindre end fem minutter for en overnatning gæst ... eller tage det flydende?


http://weburbanist.com/2009/07/29/15_furniture_transform_space_apt_home/

torsdag den 8. oktober 2009

WSJ: Tilfoejelse af en groentsagshave til en Small Business

Her er en innovativ personaleforpligtelser: Selskabet køkkenhaven. Fra Raymund Flandez af The Wall Street Journal:

\ "Nogle små virksomheder, der søger en ekstra fordel for deres ansatte henvender sig til deres baggård til inspiration: en køkkenhave.
.
Efter at fyre en medarbejder, opskæring timer og ophørende rejser, Sheryl Woodhouse-Keese, ejer af Twisted Limb PaperworksLLC i Bloomington, Ind, investeret $ 600 sidste efterår at skabe en 1.500 kvadratmeter stor have uden for genbrugspapir-produkter selskabets kontor. Nu kan hendes fire ansatte tage med hjem deres pick af 10 urter og 22 grøntsager.
.
\ "Haven er virkelig en pæn fordel, gemmer dem på deres mad regninger, \" sagde Ms Woodhouse-Keese, der anslår, at haven har udmåles $ 2.400 i frembringe denne sæson, fra tomater til kartofler. \ "

For hele artiklen, klik her.

onsdag den 30. september 2009

Great Look of Real Trae Moebler Planer

Træ møbler ser flot ud i stil og kunstnerisk. Real træmøbler er de mest populære møbler i eksistens. I Møbler planer, har det været rundt i hundreder af år og sandsynligvis også eksisterede, da hulen folk trætte af hug på snavset gulv af deres huler og kiggede rundt for en bedre måde. Ægte træ i faste møbler ser meget vigtigt.

Skoven, der er formet i møbler falder i threecategories:
1. Løvtræ
2. Nåletræ
3. Kompositter

Selv udtrykket »løvtræ 'eller' blødt 'er deceptive.Hardwoods er ikke nødvendigvis hårdere, tættere materiale. Forexample, balsa træ er en af de letteste, mindste densewoods der er, og det betragtes som en hårdttræ. Teknisk, tømmer er klassificeret baseret på, hvordan træet reproducerer. Som ageneral regel, men er nåletræ træer stedsegrønne yearround mens løvtræ skabe smukke efterår foliagethat vi alle elsker så meget.

Hardwoods anses for den højeste kvalitet og er themost dyre. Deres naturlige farver varierer fra darkestwoods til den letteste dem, og, og de kan farves orpainted til endnu mere sort. Hardwood møbler er leastlikely til skud eller bøje sig og er værdsat i alle high qualityhomes. De fem skoven mest almindeligt anvendte i furnitureproduction er kirsebær, valnød, eg, ahorn og mahogni.

Nåletræer er billigere end løvtræ, men theyrequire ekstra pleje. Fordi de er mindre holdbare, er det mucheasier at ridse eller bule nåletræ møbler. Hertil kommer de ofte ikke har den smukke kerner af en hårdttræ, og derfor ikke pletter så smukt.

Pine er et eksempel på et nåletræ, der er almindeligt anvendt forfurniture. Disse skove er ofte brugt i bygge-og så de mest udsøgte stykker er reserveret til møbler. Inconstruction, knob og spalter er almindelige. Masser ofconstruction tømmer vil ikke acceptere, maling og denne form ofwood bruges til hylder eller emballering kasser.

Den nåletræ, der anvendes i møbler, er udpeget som \ "Udseende \" tømmer og omfatter de fleste nåletræ tømmer, der har beencustom sleben til et mønster eller på anden måde overfladen på alle foursides.

Kompositter er den billigste form af træ og er literallymanufactured, snarere end vokset.

1. Krydsfiner: flere lag af tynde træplader er gluedtogether og presses. Krydsfiner er stærk og resistsswelling, svinder ind, og vridning. Der er nogle furnituremade direkte fra krydsfiner, men generelt er det kun bruges asa støtte, når de indgår i møbler.

2. Spånplader: savsmuld og små træflis er mixedwith lim eller harpiks, som derefter formet og pressuretreated. Når det bruges til billige møbler, partikler boardis normalt er beklædt med laminat eller finér. Dette isnecessary fordi spånplader revner let og thelaminate forhindrer opsplitning. Men den downside er thatthe laminat kan rive sig løs fra træet, fordi spånplade reagerer på temperatur og tryk ændringer byswelling og vigende.

3. Fiberplader: er lavet som spånplader, men det er placedunder højere tryk, så det er stærkere.

4. MDF eller Medium Density Fiberboard: træ partikler arebonded med komprimeret harpiks og. Det er sværere end spånplader eller træfiberplader, og kan være skåret som krydsfiner selv itisn't så stærk som krydsfiner. Nogle MDF er dækket withmelamine som er en holdbar plast i en række colors.The eksponerede kanter af MDF er ru og behov dækker withmolding eller nogle andre dekorative materiale.

Teknisk, møbler fra alle disse træ productsis \ "rigtige \" træ møbler, selv kompositmaterialer. Priser andquality strækker sig fra hårdttræ ned til composites.The højere man går op spektret, jo mere kan du expectto betale for dine træmøbler. Den gode del, er naturligvis, at med en ordentlig pleje hårdttræ møbler vil sidste fordecades eller endda i flere generationer. Hvis du har råd til det, alwayschoose hårdttræ møbler.

Læs snesevis af artikler & konstant nye oplysninger om boligtekstiler, møbler, unikke home decor, hjem interiør & gaver, herunder et hjem blog, bøger om udsmykning og ugentlige tilbud på
http://home-interior-design-tips-article.blogspot.com/

mandag den 28. september 2009

Blive skudt af Billy the Kidd

>> Damn mine forfædre og forældre til ikke at give mig et navn som ordspil-tastic og brugbar som Brooklyn-baserede fotograf Billy Kidd. \ "Jeg blev skudt af Billy Kidd \" overskrifter sin hjemmeside, og hans blog, og det med rette, fordi det gør komplet helhjertet forstand. Kidd faldt mig en mail og knyttet nogle geometriske vanvid skønhed skud, der fangede mit blik straks. Disse blev oprindeligt udgivet i LA'G online magasin og har nogle Fred Butler / Franc Fernandez-esque custom-made trekantet headpieces at intenst og meget målrettet sammenstød med make-up. Jeg er fascineret af den tekstur, der anvendes på facetter af figurerne, så de ligner en krydsning mellem fiber træ og grumsede farve i blyanter. jeg føler en Caran D'Ache trang kommer over mig. .. (stadig venter på min bedstemor at tabe mig på 20 år specialudgave Lanvin 120 farve sæt ...)

lørdag den 19. september 2009

Myrdet ekspert \ 's soen taler om proevelser

Som søn af en skotsk ædelstene ekspert myrdet af en pøbel i Kenya fortæller BBC, hvordan han forsøgte at kæmpe mod deres angribere.

torsdag den 10. september 2009

Tilsyn For toemrere

Dette blot i ... informerede kilder fortæller mig, at New York City District Council af tømrere og snedkere i Amerika og Lokale Union 608 har været steder under akut tilsyn dag af Douglas McCarron, formanden for moderselskabet union i Washington. I en historie stadig udvikle kilder siger Eastern District Vice President, Frank Spencer har ankom til District Council i morges, til midlertidigt at føre Rådet. Stay tuned historien udvikler sig.

tirsdag den 8. september 2009

pirat spænding

Hvis du savner lidt spænding i dagligdagens ensformige trummerum, kunne du jo forsøge dig med at begynde på at gå rundt i Hovedstadsområdet og klistre skydeskiver på ryggen af tilfældige rockere og bandemedlemmer af anden art. Det vil helt sikkert give dig lidt udfordring. På piratTV, på dr.dk, kan du i øvrigt hente masser af inspiration til andre måder at få lidt dagligdagsspænding på.
http://www.dagensbuzz.dk/

mandag den 7. september 2009

Art On The Edge, Eric Bowman

Eric Bowman gav mig tilladelse til at foretage et videoopkald til hans kunst vises i ufærdige del af Pearl Design Center. Den lejlighed var det første torsdag art på kanten, der blev forelagt af Studio Art Direct.



Eric malet nogle velkendte scener, for mig native Portlander at jeg er.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Følg os på kvidre

fredag den 28. august 2009

Vaelge Window Blinds - 12 tips til at undgaa omkostningerne ved fejl

I dag findes der en række design af blinds egnet til næsten enhver form for vindue. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige model for de forskellige nationale situationer.

Windows med en smuk udsigt:

Når du har et vindue med henblik på et naturskønt landskab, seascape, pool, bjerge osv., bør du overveje en blind, der trækker op så stramt som muligt for at minimere obstruktion af den opfattelse. Men vi ofte, at vinduer med henblik overlades uhindret, måske kun med et sæt kjole gardiner til at koordinere med resten af udsmykning. Undgå voluminøse træ Venetian blinds.

Buet vinduer:

Arches kan være et problem, og de er ofte behandlet som en rektangulær blænde. At bevare den arch du kunne overveje pleated eller honeycomb blinds som fan i en halvcirkel.

Fransk Windows (Doors):

Franske døre kan være en vanskelig opgave, fordi den blinde eller kontrollen kan få blæst omkring når dørene er åbne, eller fanget i hængsler så dørene ikke er lukkede.
Det centrale er at tænke på døren som et vindue, hvilket sker for at være i en dør. Det er normalt bedst at bruge de samme produkter som dem, der allerede er på Windows i at værelse, for konsekvens af stil. Træ venezianerne arbejde ganske godt, fordi deres vægt sildelapper omkring mindre i en brise. Rulleskodder med friktion låse mekanisme er gode, fordi de fjerner snore & kæder.

Karnap:

De fleste produkter vil arbejde i en bugt, men omhyggelighed ved måling og design. A Bay vil behovet mellem 3 og 5 individuelle blinds. Roman blinds behovet for at give plads mellem hver enkelt for at undgå kontakt og indvikling, når de bevæger sig op og ned.
Skylighter:

Overvej at bruge en meget effektiv isolering honeycomb blind eller en rullelejer blind. Disse findes i forskellige materialer, som kan styre tilstrømningen af varme og lys. Den honeycomb hjælper yde en ekstra grad af varmeisolering. Rulleskodder montering inde i et skylight fordybning normalt nødt til at være forenelig med skylight, især hvis det er en åbning af vinduet. Blinds er monteret uden for fordybning på et skrånende loft behovet side skinner eller spændinger Linerne for støtte til at forhindre sagging.

Alle skylight blinds har brug for en kontrolmekanisme såsom et håndtag for at aktivere dem, når du står nedenfor dem.

Sliding Patio Doors:

Vertikale er meget populære for skydedøre, trods deres faldende popularitet i almindelighed. De kan være installeret inden for rammen eller i løbet af de glas, men ikke nødvendigvis vælge en lodret, hvis de andre rum, der er noget andet end brancher. Sammenhæng er også vigtigt.

Meget store vinduer:

Når et vindue dækker er meget store, vægten gør det vanskeligt at rejse og lægger unødvendige spændinger på strengene (som kan forårsage strengene til at bryde). Du kan være nødt til at overveje en særlig funktion, eller alternativt overveje at dele dem op i flere blinds på en enkelt headrail, eller bestille flere blinds og installere dem side om side.

Svært at nå vinduer:

Overvej at angive ekstra lange ledninger, så du kan åbne eller lukke et produkt. Mange rullegardiner kan gøres med fjernbetjenes motoriserede operation, men dette er ikke billig, og du skal overveje, hvor, så de passer til mekanismen.

Foran hus vinduer:

Det er fælles for ønsker forruderne i dit hjem for at være så ensartet som muligt-bare hvordan konsekvent er op til dig. Hvad nogensinde stil blinds du vil, det bør være muligt at opnå dette.

Windows med fugt:

Alle kvalitetsprodukter bør være vandfast. Men høj luftfugtighed eller bredt skiftende luftfugtighed kan være et problem for træ Venetian blinds, stof romersk eller lamineret stof rulleskodder.

Barske søn eller lyse uden lys:

At fjerne genskin på et TV eller en computerskærm, eller for at undgå en lys sikkerhed lys fra sender ind på dit værelse, så brug blinds uden søm huller. Strømsvigt foring anbefales også. Honeycomb blinds give bedre isolering under barske sollys.

Høj aktivitet områder:

Hvis du har børn i dit hjem, bør du få den højeste kvalitet, sturdiest produkter. Ligeledes bør du overveje de sikkerhedsmæssige aspekter ved pull snore og kæder for at undgå risikoen for at snuble eller stangulation ulykker.

Endelig

Der er et bredt udvalg af blinds til rådighed, så meget, at du måske føler, at du er ødelagt for valg. I denne situation er det altid klogt at søge rådgivning hos et interiør designer. Hvis du taler til en designer de vil have design frihed til at foreslå window dressing andre end blinds, hvorimod hvis du taler til en specialist blinde selskabet være klar over, at de er ude at sælge blinds - faktisk så mange som muligt!

Bronia Suszczenia er medstifter og Creative Director of Art fra Start Ltd en virksomhed af indretningsarkitekter i Yorkshire England. Hun har også for nylig etableret Fabric Galleri og Interiors en detailhandler for kvaliteten gardinkapper stof og designer tapet i York England

Loft Reparationer

fredag den 21. august 2009

Undgaa Gaeld Fix Din Clunker

En føderal regering incitament på $ 4500 for handel din gamle clunker på et nyt køretøj kan lyde som en god idé, men som de fleste andre stimulus-programmer, det er et desperat forsøg fra de føderale eksperter på at løse de økonomiske problemer i denne nation. Kaste penge på et problem, har aldrig været en løsning, så hvorfor skulle du smider dine penge på en bil forhandleraftalen? Den moderne bil er kulminationen på mere end 100 års udvikling. Moderne teknologi kombineret med bedre metallurgi, ...

søndag den 16. august 2009

Er det alvorligt, dok?

Denne uge fra bestilling via torsdag:

Hvad er de mest alvorlige bog du har læst for nylig?
(I figur det er nemmere end at bede din alvorligste boook nogensinde, fordi, ja, det seneste!)

Det er en nem en, Columbine af Dave Cullen. Det er en fremragende bog med masser af eye-åbning information, hvad der virkelig skete. Jeg skulle have en gennemgang af det snart.

Jeg lyttede til den på min iPod via Audible.com som har gjort det endnu mere alvorligt. Den mand, der læste det havde en truende stemme, ikke over-the-top på alle, men alt, hvad han havde læst denne lille undertone af trussel mod den, selv den baggrundsinformation og de få dele, portrætteret lykkeligere gange. Han slags holdt mig lidt på kant hele vejen gennem bogen.

Det er meget god.

tirsdag den 4. august 2009

Scrappage ordningen elevatorer Ford salg

Bil gigant Ford siger juli 's amerikanske salg var op på 2,3% fra et år siden, hjulpet af regeringen ' s scrappage ordning.

Ford-gruppe - som omfatter Ford, Lincoln, Mercury og Volvo mærker - solgt 165.279 biler i sidste måned.

Selskabet sagde efterspørgslen efter dets brændstofeffektive biler sammen med den amerikanske regering 's Car Allowance RABATORDNING var bag stigningen.

"Vi havde en anden stærk måned i gang før 'Cash for Clunkers ' programmet startede," Ford sagde.

Ford er den eneste af de »tre store« amerikanske bilproducenter ikke at have indgivet konkursbegæring beskyttelse.

Sidste måned, er det rapporteret en kvartalsvis gevinst på $ 2.3bn (£ 1,4 mia), selv om den fortjeneste, skyldtes i vid udstrækning engangsforanstaltninger gevinster i forbindelse med gældssanering.

lørdag den 1. august 2009

Oprindelsen af en titel


Børn af de farvande, er titlen på min seneste. Det er den engelske definition af et japansk ord mizuko. Og relaterer til ideen om, at livet er et kontinuum; mizuko er væsener, der dør i livmoderen enten til abort eller abort. For mange i Japan, er det tanken, at fostre ikke babyer endnu, men de er også mere end blot "en klump celler. " Jizo er beskytter af mizuko, sortere deres skytshelgen. Nogle japanske gøre mindesmærker for deres forsvundne børn på Jizo helligdomme.
Jeg hørte om denne tradition i en artikel i New York Times af Peggy Orenstein år siden. Det trøstede mig, når jeg har haft en abort (jeg har haft to.).
Mens jeg var at skrive en bog, jeg gjorde mere forskning på mizuko og Jizo og fundet denne forhandler, der sælger håndskårne Jizo statuer. Jeg var nødt til at have en. Så nu har jeg Jizo på mit kontor.
Jeg tror vi alle på et kontinuum. Ingen af os har nogensinde gjort, og vi er altid i en tilstand for at blive. Så det passer min historie siden Billie, Trish og Will kæmper alle med spørgsmål Hvem er jeg? Vi alle stille os selv det spørgsmål fra tid til anden og svaret ændringer i hele vores liv.
Det første spørgsmål det blandede Kyllinger bede om deres chats er "Hvad er du? " Du kan lytte til mit svar her. Hvordan vil du svare enten spørge-Hvem er du? Eller hvad er du?

lørdag den 25. juli 2009

Bodyboarder doer i surf ulykke

En mand dør og en ung dreng er fløjet til hospitalet efter pair er trukket fra havet ved Fistral strand i Newquay.

torsdag den 16. juli 2009

Fighting ender Zimbabwe konference

Ved Jonaskrabbe Fisher
BBC News, Johannesburg

Zimbabwe ventes at tage endnu et skridt hen imod udarbejdelsen af en ny forfatning.

Flere tusinde politikere og lokale ledere er at deltage i et Interessenter "-konferencen i Harare.

Efter en offentlig høring, den nye forfatning vil blive lagt ud til folkeafstemning, efter landets 's magtfordelingsaftale aftale.

Når et charter er på plads Zimbabwe forventes at få endnu et forsøg på at holde et frit og retfærdigt valg.

Man 's møde forventes at begynde processen med høring af det zimbabwiske folk om deres nye forfatning.

Battle linjer trukket

Tusindvis af repræsentanter fra civilsamfundet forventes at mødes med politikere i Harare til plot vejen frem.

Kampen linjer allerede er blevet trukket mellem de to vigtigste parter i Zimbabwe 's koalitionsregering, som blev indviet i februar.

Premierminister Morgan Tsvangirai 's Bevægelsen for Demokratisk Forandring kræver dette at være en reel offentlig proces - med almindelige mennesker får en reel indflydelse i forbindelse med udarbejdelsen af dokumentet.

Præsident Robert Mugabe 's Zanu-PF ønsker forfatningen baseret på den såkaldte Kariba Draft, der blev udarbejdet af parternes sidste år.

Men dette udkast 's kritikere det sige giver formanden for meget udøvende magt.

Hvis alt går efter planen en periode med offentlig høring, vil blive fulgt op af en folkeafstemning om den nye forfatning denne tid næste år.

mandag den 13. juli 2009

Doemte mordere stadig paa fri fod

Næsten 1000 lovovertrædere, herunder 19 mordere, som skulle have været sendt tilbage til fængslet er stadig gratis, siger retfærdighed sekretær.

søndag den 5. juli 2009

"nature morte" fad ved SARA Jacobson


løftet om dette øjeblik udstillingen ', Chicago, USA

onsdag den 24. juni 2009

Banebrydende maade at fjerne organer gennem navle

A London kirurg er banebrydende næsten scarless kirurgi at fjerne organer gennem navle.

Hr. Paraskevas Paraskeva var den første kirurg i UK for at fjerne et tillæg og galdeblaere gennem navlen, ved hjælp af laparoskopisk "nøgle-hullers" kirurgi.

Traditionelt har disse organer er blevet fjernet ved at gøre tre indsnit i torso samt navle - en proces, der efterlader ar.

Hr. Paraskeva er baseret på Imperial College London Healthcare NHS Trust.

"Denne teknik yderligere minimerer minimalt invasiv kirurgi"


Hr. Paraskevas ParaskevaImperial College London Healthcare NHS Trust

Den teknik, der er kendt som én Indsnit i laparoskopisk kirurgi (SILS), kræver kun en 10mm Indsnit i navle (navle) at indsætte en "indgangsportal port" gennem hvilke instrumenter og et lille kamera kan fodres.

Organet derefter trækkes ud ved hjælp af de instrumenter og navle er sys op bagefter, så kun de mindste spor af et ar.

Hurtige resultater

Brug af den teknik, hr. Paraskeva kan nu fjerne et tillæg på 20 minutter og galdeblaere inden for en time.

I begge tilfælde skal patienten vender hjem på samme dag som kirurgi.

Hr. Paraskeva sagde: "Denne teknik yderligere minimerer minimalt invasiv kirurgi.

"Under et enkelt havn minimerer ubehag for patienten, nedsætter risikoen for infektion og fordi Indsnit er gennem mave-knappen, kirurgi er scarless."

Den SILS teknik blev udviklet som et resultat af forskning udført af hr. Paraskeva og kolleger i Imperial.

Hr. Geoffrey Glazer, en konsulent almen kirurg baseret på London 's Wellington Hospital, sagde: "Dette er et teknologisk fremskridt, der kunne appellere til bestemte grupper, som ikke ønsker to til tre små ar på deres abdomen.

"Det ville også hjælpe med helbredende proces."

Hr. Glazer sagde lignende teknik blev udviklet til at fjerne organer fra kroppen 's naturlige blænder, såsom rektum.

Men at fjerne organer gennem navlen transporteres mindre af en potentiel risiko for forurening.

tirsdag den 16. juni 2009

Internetchat 'Dupes er Castro '

Af Emilio San Pedro
BBC News

En cubanske eksil blogger fra Miami siger han brugte en kvindelig internet alter ego at få adgang til et medlem af normalt uigennemtrængelige familie af Fidel Castro.

Luis Dominguez sagde han brugte det tegn for at starte en online-forbindelse med 40-årige Antonio, søn af den tidligere leder hr. Castro.

Han nægtede at undskylde for bedrag, siger han ønskede at vise "overdådig livsstil" af Castros.

Cubanske myndigheder har ikke fremsat bemærkninger vedrørende online chats.

Dagligdagen

Mange internet-brugere har været involveret i en række flirtende chats kun at finde den person, som de har mødt på nettet er ikke som de siger, de er.

"I Cuba mennesker sættes i fængsel for ingen grund overhovedet. Deres rettigheder krænkes ... Så hvorfor kan 't jeg gøre det samme for dem har jeg ingen anger helst"


Luis Dominguez

Som enhver, der dækker cubanske politik og Castro familie ved, at få adgang til nogen form er langt fra nemt.

Castro-familien har haft en massiv sikkerhed cordon omkring det i årtier - en stor del på grund af de mange forsøg på at fjerne øen 's kommunistiske regering fra magten.

Hr. Dominguez anvendes Antonio Castro 's påståede svaghed for unge kvinder og sport.

Hr. Dominguez skabt Claudia, en 27-årige colombianske sports journalist.

Claudia taget kontakt med Antonio, og de chattede på og uden for en otte-måneders periode.

Antonio delt detaljer af hans daglige liv i Cuba og hans rejser rundt om i verden med hans onkel Raul, den cubanske præsident, men afslørede ikke nogen statshemmeligheder.

Men, hr. Dominguez siger, at ved at vise, hvad han beskriver som overdådig livsstil de Castros bor i et kommunistisk land som Cuba, han har opnået sine mål.

Hr. Dominguez har offentliggjort billeder og dokumenter fra hans chats med yngre hr. Castro på hans blog.

Han nægter at undskylde for at overtræde Antonio Castro 's privatliv.

"I 'ma cubanske og jeg ' ma cubanske amerikanske og jeg har ikke været i stand til at gå tilbage til mit land siden 1971, da jeg forlod.

"Jeg bruger uanset værktøjer jeg nødt til at være i stand til at komme tilbage på disse mennesker. I Cuba folk sættes i fængsel for ingen grund overhovedet. Deres rettigheder krænkes ... Så hvorfor kan 't jeg gøre det samme til dem har jeg ingen anger overhovedet. "

De cubanske myndigheder har ikke fremsat bemærkninger om chats, men Claudia siger forholdet er gået kold.

fredag den 12. juni 2009

Billy Elliot sweeps Tony Awards

Broadway produktion af den britiske hit musical Billy Elliot har taget 10 Tony Awards ved en ceremoni i New York, herunder bedste musical.

De tre unge aktører, der deler titlen rolle fik en enestående bedste skuespiller præmie. Direktøren også vundet en Tony.

Den viser, om en minearbejder 's søn fra det nordlige England, der drømmer om at danse har taget Broadway med storm.

Men den musikalske og dets komponist, Sir Elton John, mistede i bedste score klasse, som gik til Næste til Normal.

Billy Elliot, er Musical er baseret på 2000 Oscar-nominerede film.

Både film og de musikalske blev ledet af Storbritannien 's Stephen Daldry.

Den musikalske åbnet i London i 2005. En Sydney produktion i 2007.

onsdag den 3. juni 2009

Netanyahu: Israel vil ikke nedfryses afvikling byggeri til naturlig vaekst

I lyset af utvetydige bemærkninger i løbet af den sidste uge af US Secretary of State Hillary Clinton opfordrer til en stopper for alle afvikling byggeri, herunder til naturlig vækst, såvel som amerikanske og israelske embedsmænd ikke lykkedes at nå til en aftale om dette spørgsmål i London sidste uge, er der en stor frustration over sagen i premierministerens kontor.

Men der er også en følelse af, at Netanyahu kan simpelthen ikke acceptere, at de amerikanske krav. Mere

mandag den 25. maj 2009

Har du hoert det Hum?

"I årtier har hundredvis af mennesker i verden har været plaget af en flygtig summende støj kendt som" Hum "."

fredag den 22. maj 2009

Burma 's Aung San Suu Kyi for retten

Burmesiske oppositionsleder Aung San Suu Kyi går for retten anklaget for at overtræde vilkårene for hendes husarrest.

torsdag den 14. maj 2009

Amerikanske soldat draeber kammerater i Irak

En amerikansk soldat er under anholdelse efter nedskydning døde fem af hans landsmænd på en militærbase i den irakiske hovedstad Bagdad.

mandag den 11. maj 2009

Flu doedstal 'mindre end frygtet '

Mexico har revideret ned mistænkt dødstal fra svin influenza fra 176 til 101, hvilket indikerer, at udbruddet er måske ikke så slemt som oprindeligt var frygtet.

Sundhedsministeren Jose Angel Cordova fortalte BBC, at der er baseret på stikprøver, dødeligheden var sammenlignelig med den, sæsonbestemt influenza.

Nyheden kom som Mexico fortsætter med en fem-dages lukning i et forsøg på at dæmme spredning af virus.

Globalt, 16 lande har nu indberettet svin influenza tilfælde.

Fem lande uden for Mexico har bekræftet fra person til person transmission.

Kina forsøger at stoppe spredningen af virus, efter at få sin første tale på fredag.

Der står, at det vil karantæne alle dem, der kørte på en flyvning fra Mexico med en mand, der lider af svin influenza.

Fly fra Mexico er blevet suspenderet, og stipendiaten gæster og ansatte i Hongkong hotel, hvor han boede har været i karantæne.

Sydkorea er nu også bekræftet et tilfælde af virus.

Risiko fortsat

I tilfælde uden for Mexico, hvis virkninger ikke synes at være alvorlige.

Bekræftede tilfælde
Mexico: 101 formodede dødsfald - 16 confirmedUS: En død, i hvert fald 141 bekræftet casesNew Zealand: 4 bekræftet, 12 sandsynlige casesCanada: 35 bekræftet casesUK: 13 bekræftet casesSpain: 13 bekræftet casesGermany: 4 bekræftet casesFrance: 2 bekræftede tilfælde Israel, Costa Rica: 2 bekræftede tilfælde Holland, Schweiz, Østrig, Danmark, Hong Kong, Sydkorea: 1 bekræftet caseCountries med bekræftede tilfælde af sekundær transmissionMexicoUSCanadaSpainGermanyUK

Mapping udbruddet

Border byen ikke nedbremsning

Prisstigninger i Mexico midt influenza panik

Dr. Anne Schuchat, der handler vicedirektoeren of America 's Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), sagde, at selv eksperter var bekymrede over muligheden for svære tilfælde, de fleste hidtil havde været "mild, selvstændig begrænset sygdom".

Den nye virus manglede de træk, der har fremsat 1918 influenzapandemi så dødbringende, en anden CDC officielle sagt.

Hr. Cordova syntes enige om, at sige, at de mexicanske myndigheder kan på refleksion, har overvurderet faren.

Han sagde, 43,7% af prøver fra mistænkte tilfælde hidtil testet var kommet tilbage positive, i alt 397. Seksten i denne gruppe var død.

"Alle prøver, der blev taget give os en idé om, hvor stor en procentdel af dem, testning positive," siger han.

"Det betyder, at der tilsyneladende er satsen for angreb er ikke så bred som man troede."

Men han understregede, at risikoen for en stigning i smitte er fortsat, og nogle af elementerne i de fem-dages lukning kan blive forlænget.

Restauranter, offentlige bygninger og virksomheder er blevet lukket som Mexico forsøger at bringe virussen under kontrol, og folk bliver opfordret til at blive hjemme.

Symptomer - hvad de skal gøre
Svin influenza symptomer, der ligner dem, der fremstilles af almindelig sæsonbestemt influenza - feber, hoste, ondt i halsen, body ømhed, kulderystelser og fatigueIf du har influenza symptomer og for nylig besøgte ramte områder i Mexico, bør du søge lægehjælp adviceIf du har mistanke om du er smittet, skal du skulle blive hjemme og tage rådgivning via telefon oprindeligt, med henblik på at minimere risikoen for infektion

Q & A: Hvad er svin influenza

Mexicanske økonomi presses af influenza

I billeder: Flu bekymring vokser

Ønsket om en svin influenzavaccine

Mexico City borgmester Marcelo Ebrard sagde hasteforanstaltningerne blev bringe resultater, med numrene "bliver bedre hver dag".

Der er voksende bekymring for den virkning, at virussen kan have på Mexico 's økonomi.

Flere amerikanske luftfartsselskaber, der siger, de vil skære flyvninger til Mexico som efterspørgslen falder midt bekymring over krisen. Turismen har styrtdykket siden udbruddet blev erklæret for en uge siden.

I Egypten, myndigheder forventes at begynde slagtning af over 300.000 svin som en sikkerhedsforanstaltning. Eksperter siger, at viruset ikke kan blive fanget af at spise svinekød, og der er ingen videnskabelig begrundelse for udsætterkøer.

Er du på hotel i Hongkong Har du været påvirket af svin influenza Du kan sende os dine oplevelser ved hjælp af formularen nedenfor:

Et udvalg af dine kommentarer kan blive offentliggjort, viser dit navn og placering, medmindre du staten ellers i boksen nedenfor.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

tirsdag den 28. april 2009

Stue indretning Baxton Moebler Studios Ercole 7-Piece Laeder Recliner Home Theater Set

Minimalistisk Living Room, Modern Living Room, moderigtigt Living Room, møbler og udsmykning, Hjem og Have, Home Design, House Design, Interiør Design, læder sofa, Stue Kombinerer, Living Room Design, Stue Møbler, Contemporary udsmykning Stue



Slap af og nyd det store spil eller dit foretrukne svirp med venner og familie i disse elegante og komfortable sort læder teater sæder. Dette sæt inkluderer en venstre sæde, en højre sæde, og to midterste pladser samt to konsoller og en osmanniske. Konstrueret med et robust træ og stål, og ægte top grain læder på alt, hvad der rører dig, når du sidder ned. Læder-match polstring anvendes til ryg og sider for nem oprydning og holdbarhed. Holdbar, hyggelige skum-fyldt siddepladser. Praktisk flip top konsol og osmanniske for ekstra lagerplads. Højre og venstre udgangen pladser ligge ved hjælp af en Legett og Platt mekanisme.

Læs info

onsdag den 22. april 2009

Opdagelser paa Boulevard


Så jeg er en by person.

Selv om jeg ved et par ting om almindeligt dyrkede blomster og buske, min naturforsker tendenser slutte ved haven kant. Jeg kan knap nok fortælle en træ fra en anden, og jeg slet ikke ved noget om svampe.

Så jeg er nødt til at bede ...

Er det bare mig eller gøre disse ser sorta gerne Morels?

torsdag den 16. april 2009

Vaerelse i ugen 4.2

Disse dage I'm kræver et frisk pust for min lille boligareal. Jeg elsker den måde, hvorpå dette hjørne område er sammensat til at synes større end det er med skaleret ned møbler og iøjnefaldende, men alligevel enkel, kunst.

Den helt hvide vægge og loft åbne rummet, lav siddepladskapacitet reoler og endda kunst på gulvet alle gøre væggene synes højere, end de sandsynligvis er. At holde tingene enkle og støjfrit gør denne teeny hjørne arbejde. LOVE kunstværket - rene, moderne og udformet til at kombinere med væggene. Jeg er ret sikker på, at de fleste af os let kunne skabe noget meget lignende! De vævede stol og osmanniske tilføje nogle gode fysiske tekstur og hjælpe varm tingene lidt op. Måske en lille pude eller to ville hjælpe for?

Lige en ting ... Jeg vil gætte på, at formanden og den lille 'sofa' blev skiftet for symmetri af dette foto. Fordi der vil hellere sidde i denne stol for at se TV?

* foto via floto + Warner

tirsdag den 7. april 2009

Nogle Stats

Jeg plejer ikke tager så lang tid at opdatere min blog, og da jeg vente denne lange, jeg føler mig forpligtet til at yde en form for undskyldning. Den undskyldning: dovenskab. Der, jeg er glad for jeg fik det ud, jeg føler mig meget bedre. I forsvaret af mig selv, nogle af forsinkelsen kan tilskrives unåde 3's seneste stigning i popularitet, og vi har været playin lokale pubber og andre steder mest hver weekend.

I går eftermiddag Jeg lyttede på et web-seminar arrangeret af Garden Writers Association Foundation (GWAF) og Scotts Miracle-Gro Company. Emnet: "Virkningen af Home og EF Havegrebe i Amerika. " Her er et par interessante statistikinterval:
19% stigning i fødevarer havearbejde 34% stigning i udgifterne til frugt og vegetables32% stigning i køb af vegetabilske plantsIt lyde til mig lige, hvad vi har alle hørt om en øget interesse i stigende din egen mad er afgjort et sted. Y'all vil sandsynligvis være at høre mere om dette i de kommende måneder som en ny vækstsæson får undervejs.

Hvordan 'Bout i 2009 flerårig plante af året? På det tidspunkt jeg indsendt ca dekorative græsser Jeg havde ingen anelse om den Flerårig Plant Association havde valgt en pryd græs, Hakonechloa macra 'Aureola «(Golden hakone græs) som deres Flerårig of the Year. Jeg har næsten gjort op efter min mening at begynde at bruge mere dekorative græsser i mit landskab. Jeg har den luksus (kun hvis jeg ikke klippe det hele) for at have en enorm værftet så jeg er ikke begrænset af plads, når de træffer beslutning om større sorter af dekorative græsser.

Jeg vil gerne bruge gyldne hakone græsset som en kantning på grund af sin størrelse; en mund eller så høj, og et par meter bred gøre det rart for, hvad jeg har i tankerne. Hvis du besøger PPA websted kan du hente en PDF af »Aureola", og hvis du ser på billedet nederst på side 2 kan du se hvad jeg mener. For mig er appellen sin opstilling virkning højere grad end den farve på knive. Det behøver ikke at gøre noget, men floppet og hænge for at se bedøvelsen.

Jeg har stadig arbejdet på den nye blog-skabelon, og håber at få det gennemført gang i denne weekend. Jeg forventer masser af input. En anden form og elskværdige blogger, Ms Kylee, har også tilbudt hende ekspertrådgivning om overgangen. Tak igen, Ms Kylee, Dave, og Ms Jennifer for alle jeres hjælp. Vær Jennifer's datter i dine tanker, da hun kommer tilbage fra operationen. Selv betragtede mindre kirurgi, den procedure, der skal sætte de unge under generel anæstesi, og en mor og far, og lille pige, der kan mægtige skræmmende.

I snapped dette under en nylig snefald. Tak til min søn til at kalde mig til sin tilstedeværelse, jeg var i stand til at få et par nice billeder fra omkring 25 yards, med min Sony DSC-H1, 12x optisk zoom. Dette har været et rigtig godt kamera, men det er begyndt at vise en vis slitage.


søndag den 5. april 2009

En lang tid follower af dette websted, Verb, for nylig startet Harrisburg Sports Blog. Ifølge hans første post bloggen vil "have dækning og oplysninger fra alle de områder, mindre liga hold, lokale college hold, nogle high school sports-dækning, og nogle professionelle sports dækning af hold i nærheden af midten af staten." Han er meget passioneret om sport, og især sportsgrene i central Pennsylvania. Jeg ønsker ham en masse succes, som jeg er sikker på, at det vil holde ham meget travlt.

Jeg sætter op Verb's nye hjemmeside er der to grunde til, forhåbentlig kan jeg sende nogle trafik hans vejen for engagement, han har vist mig gennem årene, og han indsendt et emne på senatorer stadion renoveringer.

Han gør et godt stykke arbejde med opsummering forløbet og hans analyse er vel værd at læse.

Jeg vil opsummere hans analyse (men skal du sørge for at besøge hans hjemmeside for at læse hele artiklen) og udvide det med nogle tanker jeg tilbage på hans site. Han har givet udtryk for de samme bekymringer, som jeg har hørt fra mange mennesker, vil det ske til tiden. Hans bekymringer fokusere på outfield væggen, eller mangel på samme. Han også ind på de pladser, der stadig ikke er på plads i outfield.

I dag er der kun en uge og et halvt indtil 2009 FanFest, to uger, indtil åbne praksis og tre uger før åbningen nat. De betænkeligheder, som Verb og andre er meget reel.

Indtil dette punkt, byggeri besætninger har haft anstændigt vejr de sidste par uger. Det ser ud som om, der vil ændre sig over de næste par dage. Start aften gennem næste tirsdag (7-dage) er der en chance for regn 4 dage. Jeg er ikke sikker på, om dette vil langsomt frem, men sikker kan ikke hjælpe med spørgsmål. Med tiden kører ned, de har brug for at maksimere hver dag til rådighed.

Jeg har fået at vide af en bygningsarbejder, at de har været i færd med en masse timer (der kommer i begyndelsen og opholder sig sent, såvel som arbejder 7 dage om ugen). T der er sket fremskridt i de seneste uger, men vil det være nok. Jeg har hørt mange forskellige svar på dette spørgsmål, og hvert svar slutter med skal, måske eller måske. Uanset hvad det bliver en tæt opkald.

Åbning nat kunne være et problem, hvis den nye indgang og boardwalk ikke gjort. Jeg er sikker på, at planerne er på plads for at tilgodese fans uanset om opførelsen er afsluttet eller ej, men det kunne være en ulempe for fans. Åbning nat forfremmelser er hardhats og $ 2 Beer på Boardwalk. De kan have behov for at uddele hårde hatte til alle, hvis opførelse er ikke færdigt. Hvis boardwalk ikke færdigopbyggede / åben, så er $ 2 øl på boardwalk kunne være et problem. Selv om jeg er sikker på, at andre arraignments har gjort just in case.


Med hensyn til outfield væggen, rammesiden stiger hurtigt. Muren formodes at være statiske annonce paneler. I'm guessing de skal bare være foret op og sikkert på plads. Det shouldn't't tage så længe.

Min store bekymring er siddepladser ved resultattavlen, baren af resultattavlen og boardwalk. Rammen for boardwalk går op, men kunne tage et stykke tid for at afslutte. Så er de faktisk nødt til at installere bestyrelser og kram. Den siddestilling og bar ved resultattavlen var stadig i grundlaget stadier i sidste weekend. Going ved, hvor lang tid det tog dem at opbygge LF sæder, I'm guessing det kan tage to uger til at færdiggøre den siddestilling og bar område.

Jeg er en stor fan af, hvad byen Harrisburg gør for at Commerce Bank Park / Metro Bank Park. Det vil være en meget god tilføjelse til byen Harrisburg. Opførelsen besætninger har arbejdet ihærdigt på, nogle gange i vanskelige vejrforhold, til at fuldføre projektet til tiden. De senatorer front office og ejere arbejdet meget hårdt for dette "off sæson" for at komme med et godt spil planen at få fans i sæder. Jeg er sikker på, at alle involverede parter gør alt for at færdiggøre dette projekt ved den 16 april. Hvis du opbygge det de vil komme .... Hvis du stadig bygge det vil folk kommer for.

torsdag den 19. marts 2009

Broadcom afgift p� patent konsumption mod Qualcomm mangler specificiteten

San Diego Union-Tribune bemærkede: Wireless gigant Qualcomm sagde i går [marts 16], at det scoret en sejr mod rivaliserende Broadcom efter en føderal dommer kastede et patent sag, der forsøgte at upend Qualcomm's licensudstedende forretningsmodel.

fra IDG :

dommer Hayes aftalt med Qualcomm: "Selv om Broadcom erkender, at Qualcomm besiddelse af tusindvis af patenter vedrørende trådløse chipsets og opkaldsstation, Broadcom ikke identificere sig med nogen form for specificitet de patenter, som det kræver, at domstolen erklærer udtømt," skrev han. "Retten kan ikke gøre denne bestemmelse om de forhold, som hævdet i klagen, fordi Broadcom ikke identificere sig med nogen form for specificitet et patent, der var væsentligt udmøntet i en chipset eller håndsættet eller en konsumption udløsningsanordning salg eller licens."

Broadcom sagde i en erklæring, som det har til hensigt at refile retssagen inden to uger.

tirsdag den 17. marts 2009

YouTube st�r ved UK video blokere

YouTube Premium musikvideoer vil ikke være tilgængelig for UK YouTube brugere

YouTube vil ikke ændre sin beslutning om at blokere musikvideoer til britiske brugere, trods en bøn fra Performing Rights Society til at ændre sin mening.

Det er at fjerne alle præmie musikvideoer til britiske brugere efter at være faldet for at nå frem til en ny licensaftale med PRS.

Patrick Walker, YouTube's direktør for video partnerskaber sagde den forblev forpligtet til at aftale vilkår.

Men en sådan aftale, at der skal ske "på en sats, som er bæredygtig for os", sagde han til BBC.

Tusindvis af videoer blev gjort utilgængelige for YouTube-brugere fra sent i mandags.

Patrick Walker, YouTube's direktør for video partnerskaber, fortalte BBC News, at overgangen var "beklagelig".

"Men det er i alles interesse at nå til enighed om vilkårene på en sats, som er bæredygtig på lang sigt," siger han.

Steve Porter, leder af den offentlige destruktionstjeneste, sagde, at han var "oprørt ... chokeret og skuffet" af YouTube's afgørelse.

I en erklæring, hr. Porter sagde i bevægelse "straffer de britiske forbrugere og sangskrivere, hvis interesser vi beskytte og repræsentere".

PRS har bedt YouTube til at tage sin beslutning som en "hastesag".

 Denne aktion er blevet taget uden samråd med PRS for Musik og i midten af forhandlinger mellem de to parter
PRS erklæring

 Forbrugerne skal skrabe hovedet i forundring på sådanne hindringer for at levere juridiske indhold i tide og ligetil måde.
Darren Waters, Teknologi editor, BBC News websted
Læs mere om Dot.Life blog

Blog-arkiv