mandag den 9. februar 2009

Home uddannelse "dæmoniseret" ved regeringsbekendtgørelse

Helen CRITCHELL i en brev til jagter Post, skriver:

"Den seneste stikke af Baroness Delyth Morgan på demonising hvad jeg ville overveje det sidste bastion af håb for børn i disse dage - hjem uddannelse - og den efterfølgende introduktion af emnet ved Det NSPCC (Jeremy Vinplanter Show, Radio 2) har forvoldt mig at sætte pennen til papiret.

Du kan sende dit barn til at skolen i disse dage er at risikere en forringelse af de standarder du håber dit barn kan stile efter at sammen med enhver håber, at Deres indflydelse i deres tidlige år vil sejre.

Med barndommen bliver drevet af grasserende forbrugerisme, mediernes pres for at sleske over Celebrity status, ungdomskulturen despising høje akademiske præstationer, skoler besat liga tabeller, undervisning til at afprøve og gearing op til LCD (laveste fællesnævner), med mobning, vold og lærer-misbrug udbredt, og en ud af fem børn forlader skolen i stand til at læse og skrive det overrasker mig, at flere forældre ikke vælger at holde deres børn hjemme.

At foreslå at home undervisere kunne bruge de erfaringer til deres egen seksuelt misbrug ender er rystende på et tidspunkt, hvor ingen del af samfundet er gratis fra skæmmet forslag - fueled af medierne Frenzy - at nogen giver sig tid til at børn skal have "et problem" på dette område.

Som følge børn bliver forladt af sporkanten, udsultes af nære, medfølelse, kærlighed og samfundsmæssige grænser givet dem af alle ældre end dem selv.

Home uddannelse er ikke den nemme løsning og er en beslutning, som ikke tages alvorligt af forældre. Skolerne er en varm-seng for pres for at være et "Chav", ikke være akademisk succes, deltager i seksuelle aktiviteter i en ung alder, og til at overholde en ungdomskultur, der bliver mere truende af dagen.

Du kan sende dit barn til at skolen i dag tager ukrænkelighed barndommen ud af hænderne på forældre og tager det i hænderne på et samfund, der gør noget for at beskytte integriteten af barndommen og alt for at fremme demonization af voksne, der ønsker at give næring til børn.

Reading Ed Balls erklæring: "Dette er ikke tiden for undskyldninger - Jeg ønsker alle børn at gå til en god skole og det betyder, at alle skoler får over 30 pct" (han betyder fem gode GCSEs herunder matematik og engelsk). Man kan ikke hjælpe, men tror, at , hvis 30 pct betragtes som "gode", så Gud hjælpe dem, 70 procent af børn, der ikke får selv en god uddannelse, endsige en barndom, der stabiliserer dem for livet. "

Plus , regeringens propaganda af dagen her .