søndag den 3. oktober 2010

Researching Enterprise Social Bookmarking

Et par måneder siden min studietid, Arzu Yucekaya Bat, begyndte at arbejde på sin kandidatafhandling om social bookmarking og forbedre vores interne bookmarking redskab. Hendes forskning Målet er:

At etablere en oversigt for Océ Technologies BV om motivation og barrierer for de ansatte til at vedtage og bidrage til social bookmarking værktøj og fastlægge mulige indgreb, der vil øge udvekslingen af oplysninger og opdagelse inden for dette værktøj og hjælpe til at tage passende incitamenter til at øge vedtagelsen sats.

Nogle uddrag fra den oprindelige opgave er:

Inden for R & D en opensource social bookmarking ansøgning bliver brugt til at indsamle og dele bookmarks.Currently gennemførelsen af vores social bookmarking ansøgning er grundlæggende. Vi arbejder bredere anvendelse af dette redskab og har affødt flere ideer til at opnå dette goal.conduct en kort analyse af litteraturen om hvordan man kan øge vedtagelse af social bookmarking design en tiltalende anvendelse af de sociale bookmarking at øge vedtagelse (baseret på den aktuelle anvendelse) .

Arzu's litteratur forskning har givet nogle interessante indsigter. Jeg håber at dele nogle næste uge. Arzu's forskning vil blive offentliggjort i et par måneder (når hun er færdig). Du kan følge hendes udvikling og samarbejde med hende via hendes tweets.

Hvis du kender til forskning, der er blevet eller er ved at blive gjort på dette emne, kan du efterlade en kommentar. Vi vil meget gerne høre fra dig!