søndag den 21. februar 2010

Holiday Korrekthed

Nyeste avis kolonne (Director's Cut):

Nu, Thanksgiving er gjort, og shopping vanvittig Black Friday er gået, er vi godt og grundigt ind i juletiden.

På denne tid af kærlig, at give og maniske forbrug, lad os ikke glemme, at der er nogle mennesker, for hvem denne tid af året er meget vanskeligt. Jeg taler naturligvis om mennesker, der lider af SWORS: Spasmodisk wingnut harme syndrom.

Personer med SWORS har det svært i feriesæsonen. Selv nævner ordet \ "ferie, \" dog uskyldig, kan udløse et angreb af SWORS:

Normal person: Happy Holidays, Mr. Gundermeyer!

SWORS Lidende: Du mener \ "Glædelig jul. \"

Normal person: Oh. Sikker.

SWORS patient: Sig det! Sig Glædelig jul! Say It! Say It!

Normal person: OK! OK! Glædelig jul! Bare ikke ramte mig, please!

God vilje mod mænd, ja.

Ligesom shopping sæson, synes SWORS sæson for at komme hurtigere i gang hvert år. I år, det første selskab, blive angrebet var, at grundpillen i den amerikanske indkøbscenter, The Gap. The American Family Association, et arnested for SWORS infektion, hvis der nogensinde har været en, men jeg mærkelig om ikke se nogen nævner af \ "Christmas \" i Gap reklamer. Måske det faktum, at det var i begyndelsen af november kan have haft noget at gøre med det, men ikke desto mindre, kaldet AFA til en boykot.

Et par dage senere, svarede The Gap ved at frigive en af de annoncer, der synes bestemt til at gå ned som en af de mest irriterende nogensinde, den type annonce, der gør, at man dykker for fjernbetjeningen og fumle for \ "Mute \"-knappen. \ "Go jul! \" Chirps en vanvittig peppy gruppe af dansende teenagere, klædt, naturligvis, i Gap tøj.

Nu, du tror, at nævne julen lige op herfra ville tjene til at lindre riled op nerverne i SWORS-ramte. En SWORS Lidende, dog ser på alle olivengren, som om det indeholder en rede af taranteller. Og i dette tilfælde, det forhold, at gruppen også chants \ "Go Hanukkah, Go Julemand, gå solhverv! \" Synes at have ophævet hvad palliativ effekt var hensigten. \ "Det virker som et desperat forsøg på at få alle mulige demografiske til at handle i deres butikker, \" snøftede Dallas republikanske eksaminator.

Nu, at den ikke-SWORS-smittede, synes det indlysende, at hele pointen i at have en butik ville være at få så mange mennesker som muligt i døren. Og de fleste normale mennesker er klar over, at når de rammer butikkerne til at gøre deres indkøb, vil de være lige der ved siden af \ "alle mulige demografiske, \", herunder jøder, afrikansk-amerikanere og den slags person der kan lide at gå på og omkring \ "Solstice. \"

En af de tragiske ting om SWORS, dog er den følelse af dyb vrede og bitterhed, at ofrene oplever i det tænkte, at nogen kan se, føle, eller tror anderledes end de gør, kombineret med en paranoid sikkerhed, at de \ "andre mennesker \ "er at få flere af livets godbidder, end de er.

Selv om det er helt sikkert let for en nonsufferer at blive irriteret af folk med SWORS, er det vigtigt at huske på, at disse mennesker med en sygdom. De kan bare ikke hjælpe sig selv, og problemet er kun forværres af de mange højt profilerede wingnut medier tal, der ligesom knæk forhandlere, give sig til fedt og rig ved at fodre andre folks sygdom.

Det er en skam, at SWORS ødelægger folks vurdering af de ting, som alle mennesker, uanset deres tro, fejrer i denne sæson. Ting som fred, håb, god vilje, gavmildhed og overvejelser om, hvad der er virkelig vigtigt i livet.

Det forekommer endnu mere en skam, at de er nødt til at påføre deres vanvid på resten af os. Men i denne tid af komfort og glæde, tage et øjeblik at snakke med nogen, der lider af SWORS. Sæt din arm omkring dem, se på deres vrede, urolige øjne, og sige de enkle ord, der betyder så meget på denne tid af året:

\ "Let helvede op, vil ya? \"

Happy Holidays til dig og dine.