fredag den 12. februar 2010

Festival of Cruelty 11

Vi beklager, men det er tid for vores behov ned i dybet af, hvad der kun kan kaldes mord mad. Som du uden tvivl ved, det her er hvad du får, når du strimler væk behagelig, smilende facade af almindelige selvmord mad.

Vi gør dette hellward rejse med få måneders mellemrum, hvis det kun for at teste vores styrke. Læs de seneste afbetaling af denne serie og derefter grave ind i dette, Festival of grusomhed, del 11.

Penalty Box BBQ: Endelig har nogen kombineret giften i hockey og vold af grill! Her har to orner konstrueret til at få sig selv sendt til den straf boks, hvori de kunne kvæle og rense en kylling på det modsatte hold. Hvad er mest discomfiting om billedet er, at de bøller der tydeligvis ikke fanget i greb hockey mani. Dette angreb er overlagt, de har smuglet faktiske våben på isen som en del af deres komplot for at gut, at fuglen. Og hvorfor? Hvad gjorde fuglen gøre? Fuglen gjorde ingenting. Hans eneste kritikpunkt var vidne til de svin 'fuldstændig Fornedrelse i hænderne på den grill samfund. For at han skal være ødelagt.




Sumpet's: The trætte, besejrede kigge på denne kylling ansigt fortæller en historie, du kender? Han er heartsick som han tæller ned til torsdag, når han vil slutte sig til rækken af amputeret fjerkræ.

Han næsten ønsker i dag, blev torsdag, bare for at få det overstået!

At høre tikkende som torsdag trækker stadigt tættere, at vide, hvad skæbne torsdag betjentene i! Hvis hans vinger skal være revet af, lad dem blive revet ned i dag! Nu! Noget at afslutte pine i slutningen forventede så levende!





Svinekød Me Purple Bar-B-Que: Nej, svin, vil vi ikke. Hvad vi vil gøre, er imidlertid, tyder på, at du besøger en kvalificeret terapeut til at hjælpe dig med at udforske og adresse din dødsdrift, seksuel afhængighed, overlevende skyld, og uløste vrede. Efterlad dit nummer i receptionen.





Embotits Artesans: Slagteren er ikke narre nogen. Kig på de store, røde gris. Han er ikke at have det. Han prøver at bakke væk. Slagteren vil ikke slippe. \ "Kom, svin, \" han lokker, den kløe bladet voksende tungere med hvert åndedrag. Grisen, ørerne tilbage, vedtager en kropsholdning af frygt. Knælende, slagteren rejser en hånd i venskab. Grisen er ikke overbevist om, men ved, at han er ved at dø.

Og dette er det tidspunkt, hvor slagterforretning valgte at memorialize?




Aktion Gas: Eventyrene at låne en gysen af spænding til et barns fantasier er her forvandlet til tortur porno. Hvor Brødrene Grimm ville lade detaljerne i svin ', børnenes', den assorterede ikoniske karakterer 'uhyggelige dødsfald fortsat uklart, i hvert fald i de fortællinger' moderne, amerikaniseret versioner-Brødrene aktion Gas ønsker du at vide, at føle sig lige hvordan skarpt ofrene lider. Efter alt, hvordan kan du bedømme renheden af deres gas, hvis du ikke kan høre svinene skrige? Bemærk også, hvordan de satte grill forbrugeren ind i rollen som blind skurk. Hvem identificerer sig med den Store Stygge Ulv i denne historie, anyway?