onsdag den 30. september 2009

Great Look of Real Trae Moebler Planer

Træ møbler ser flot ud i stil og kunstnerisk. Real træmøbler er de mest populære møbler i eksistens. I Møbler planer, har det været rundt i hundreder af år og sandsynligvis også eksisterede, da hulen folk trætte af hug på snavset gulv af deres huler og kiggede rundt for en bedre måde. Ægte træ i faste møbler ser meget vigtigt.

Skoven, der er formet i møbler falder i threecategories:
1. Løvtræ
2. Nåletræ
3. Kompositter

Selv udtrykket »løvtræ 'eller' blødt 'er deceptive.Hardwoods er ikke nødvendigvis hårdere, tættere materiale. Forexample, balsa træ er en af de letteste, mindste densewoods der er, og det betragtes som en hårdttræ. Teknisk, tømmer er klassificeret baseret på, hvordan træet reproducerer. Som ageneral regel, men er nåletræ træer stedsegrønne yearround mens løvtræ skabe smukke efterår foliagethat vi alle elsker så meget.

Hardwoods anses for den højeste kvalitet og er themost dyre. Deres naturlige farver varierer fra darkestwoods til den letteste dem, og, og de kan farves orpainted til endnu mere sort. Hardwood møbler er leastlikely til skud eller bøje sig og er værdsat i alle high qualityhomes. De fem skoven mest almindeligt anvendte i furnitureproduction er kirsebær, valnød, eg, ahorn og mahogni.

Nåletræer er billigere end løvtræ, men theyrequire ekstra pleje. Fordi de er mindre holdbare, er det mucheasier at ridse eller bule nåletræ møbler. Hertil kommer de ofte ikke har den smukke kerner af en hårdttræ, og derfor ikke pletter så smukt.

Pine er et eksempel på et nåletræ, der er almindeligt anvendt forfurniture. Disse skove er ofte brugt i bygge-og så de mest udsøgte stykker er reserveret til møbler. Inconstruction, knob og spalter er almindelige. Masser ofconstruction tømmer vil ikke acceptere, maling og denne form ofwood bruges til hylder eller emballering kasser.

Den nåletræ, der anvendes i møbler, er udpeget som \ "Udseende \" tømmer og omfatter de fleste nåletræ tømmer, der har beencustom sleben til et mønster eller på anden måde overfladen på alle foursides.

Kompositter er den billigste form af træ og er literallymanufactured, snarere end vokset.

1. Krydsfiner: flere lag af tynde træplader er gluedtogether og presses. Krydsfiner er stærk og resistsswelling, svinder ind, og vridning. Der er nogle furnituremade direkte fra krydsfiner, men generelt er det kun bruges asa støtte, når de indgår i møbler.

2. Spånplader: savsmuld og små træflis er mixedwith lim eller harpiks, som derefter formet og pressuretreated. Når det bruges til billige møbler, partikler boardis normalt er beklædt med laminat eller finér. Dette isnecessary fordi spånplader revner let og thelaminate forhindrer opsplitning. Men den downside er thatthe laminat kan rive sig løs fra træet, fordi spånplade reagerer på temperatur og tryk ændringer byswelling og vigende.

3. Fiberplader: er lavet som spånplader, men det er placedunder højere tryk, så det er stærkere.

4. MDF eller Medium Density Fiberboard: træ partikler arebonded med komprimeret harpiks og. Det er sværere end spånplader eller træfiberplader, og kan være skåret som krydsfiner selv itisn't så stærk som krydsfiner. Nogle MDF er dækket withmelamine som er en holdbar plast i en række colors.The eksponerede kanter af MDF er ru og behov dækker withmolding eller nogle andre dekorative materiale.

Teknisk, møbler fra alle disse træ productsis \ "rigtige \" træ møbler, selv kompositmaterialer. Priser andquality strækker sig fra hårdttræ ned til composites.The højere man går op spektret, jo mere kan du expectto betale for dine træmøbler. Den gode del, er naturligvis, at med en ordentlig pleje hårdttræ møbler vil sidste fordecades eller endda i flere generationer. Hvis du har råd til det, alwayschoose hårdttræ møbler.

Læs snesevis af artikler & konstant nye oplysninger om boligtekstiler, møbler, unikke home decor, hjem interiør & gaver, herunder et hjem blog, bøger om udsmykning og ugentlige tilbud på
http://home-interior-design-tips-article.blogspot.com/

mandag den 28. september 2009

Blive skudt af Billy the Kidd

>> Damn mine forfædre og forældre til ikke at give mig et navn som ordspil-tastic og brugbar som Brooklyn-baserede fotograf Billy Kidd. \ "Jeg blev skudt af Billy Kidd \" overskrifter sin hjemmeside, og hans blog, og det med rette, fordi det gør komplet helhjertet forstand. Kidd faldt mig en mail og knyttet nogle geometriske vanvid skønhed skud, der fangede mit blik straks. Disse blev oprindeligt udgivet i LA'G online magasin og har nogle Fred Butler / Franc Fernandez-esque custom-made trekantet headpieces at intenst og meget målrettet sammenstød med make-up. Jeg er fascineret af den tekstur, der anvendes på facetter af figurerne, så de ligner en krydsning mellem fiber træ og grumsede farve i blyanter. jeg føler en Caran D'Ache trang kommer over mig. .. (stadig venter på min bedstemor at tabe mig på 20 år specialudgave Lanvin 120 farve sæt ...)

lørdag den 19. september 2009

Myrdet ekspert \ 's soen taler om proevelser

Som søn af en skotsk ædelstene ekspert myrdet af en pøbel i Kenya fortæller BBC, hvordan han forsøgte at kæmpe mod deres angribere.

torsdag den 10. september 2009

Tilsyn For toemrere

Dette blot i ... informerede kilder fortæller mig, at New York City District Council af tømrere og snedkere i Amerika og Lokale Union 608 har været steder under akut tilsyn dag af Douglas McCarron, formanden for moderselskabet union i Washington. I en historie stadig udvikle kilder siger Eastern District Vice President, Frank Spencer har ankom til District Council i morges, til midlertidigt at føre Rådet. Stay tuned historien udvikler sig.

tirsdag den 8. september 2009

pirat spænding

Hvis du savner lidt spænding i dagligdagens ensformige trummerum, kunne du jo forsøge dig med at begynde på at gå rundt i Hovedstadsområdet og klistre skydeskiver på ryggen af tilfældige rockere og bandemedlemmer af anden art. Det vil helt sikkert give dig lidt udfordring. På piratTV, på dr.dk, kan du i øvrigt hente masser af inspiration til andre måder at få lidt dagligdagsspænding på.
http://www.dagensbuzz.dk/

mandag den 7. september 2009

Art On The Edge, Eric Bowman

Eric Bowman gav mig tilladelse til at foretage et videoopkald til hans kunst vises i ufærdige del af Pearl Design Center. Den lejlighed var det første torsdag art på kanten, der blev forelagt af Studio Art Direct.



Eric malet nogle velkendte scener, for mig native Portlander at jeg er.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Følg os på kvidre