fredag den 28. august 2009

Vaelge Window Blinds - 12 tips til at undgaa omkostningerne ved fejl

I dag findes der en række design af blinds egnet til næsten enhver form for vindue. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den mest hensigtsmæssige model for de forskellige nationale situationer.

Windows med en smuk udsigt:

Når du har et vindue med henblik på et naturskønt landskab, seascape, pool, bjerge osv., bør du overveje en blind, der trækker op så stramt som muligt for at minimere obstruktion af den opfattelse. Men vi ofte, at vinduer med henblik overlades uhindret, måske kun med et sæt kjole gardiner til at koordinere med resten af udsmykning. Undgå voluminøse træ Venetian blinds.

Buet vinduer:

Arches kan være et problem, og de er ofte behandlet som en rektangulær blænde. At bevare den arch du kunne overveje pleated eller honeycomb blinds som fan i en halvcirkel.

Fransk Windows (Doors):

Franske døre kan være en vanskelig opgave, fordi den blinde eller kontrollen kan få blæst omkring når dørene er åbne, eller fanget i hængsler så dørene ikke er lukkede.
Det centrale er at tænke på døren som et vindue, hvilket sker for at være i en dør. Det er normalt bedst at bruge de samme produkter som dem, der allerede er på Windows i at værelse, for konsekvens af stil. Træ venezianerne arbejde ganske godt, fordi deres vægt sildelapper omkring mindre i en brise. Rulleskodder med friktion låse mekanisme er gode, fordi de fjerner snore & kæder.

Karnap:

De fleste produkter vil arbejde i en bugt, men omhyggelighed ved måling og design. A Bay vil behovet mellem 3 og 5 individuelle blinds. Roman blinds behovet for at give plads mellem hver enkelt for at undgå kontakt og indvikling, når de bevæger sig op og ned.
Skylighter:

Overvej at bruge en meget effektiv isolering honeycomb blind eller en rullelejer blind. Disse findes i forskellige materialer, som kan styre tilstrømningen af varme og lys. Den honeycomb hjælper yde en ekstra grad af varmeisolering. Rulleskodder montering inde i et skylight fordybning normalt nødt til at være forenelig med skylight, især hvis det er en åbning af vinduet. Blinds er monteret uden for fordybning på et skrånende loft behovet side skinner eller spændinger Linerne for støtte til at forhindre sagging.

Alle skylight blinds har brug for en kontrolmekanisme såsom et håndtag for at aktivere dem, når du står nedenfor dem.

Sliding Patio Doors:

Vertikale er meget populære for skydedøre, trods deres faldende popularitet i almindelighed. De kan være installeret inden for rammen eller i løbet af de glas, men ikke nødvendigvis vælge en lodret, hvis de andre rum, der er noget andet end brancher. Sammenhæng er også vigtigt.

Meget store vinduer:

Når et vindue dækker er meget store, vægten gør det vanskeligt at rejse og lægger unødvendige spændinger på strengene (som kan forårsage strengene til at bryde). Du kan være nødt til at overveje en særlig funktion, eller alternativt overveje at dele dem op i flere blinds på en enkelt headrail, eller bestille flere blinds og installere dem side om side.

Svært at nå vinduer:

Overvej at angive ekstra lange ledninger, så du kan åbne eller lukke et produkt. Mange rullegardiner kan gøres med fjernbetjenes motoriserede operation, men dette er ikke billig, og du skal overveje, hvor, så de passer til mekanismen.

Foran hus vinduer:

Det er fælles for ønsker forruderne i dit hjem for at være så ensartet som muligt-bare hvordan konsekvent er op til dig. Hvad nogensinde stil blinds du vil, det bør være muligt at opnå dette.

Windows med fugt:

Alle kvalitetsprodukter bør være vandfast. Men høj luftfugtighed eller bredt skiftende luftfugtighed kan være et problem for træ Venetian blinds, stof romersk eller lamineret stof rulleskodder.

Barske søn eller lyse uden lys:

At fjerne genskin på et TV eller en computerskærm, eller for at undgå en lys sikkerhed lys fra sender ind på dit værelse, så brug blinds uden søm huller. Strømsvigt foring anbefales også. Honeycomb blinds give bedre isolering under barske sollys.

Høj aktivitet områder:

Hvis du har børn i dit hjem, bør du få den højeste kvalitet, sturdiest produkter. Ligeledes bør du overveje de sikkerhedsmæssige aspekter ved pull snore og kæder for at undgå risikoen for at snuble eller stangulation ulykker.

Endelig

Der er et bredt udvalg af blinds til rådighed, så meget, at du måske føler, at du er ødelagt for valg. I denne situation er det altid klogt at søge rådgivning hos et interiør designer. Hvis du taler til en designer de vil have design frihed til at foreslå window dressing andre end blinds, hvorimod hvis du taler til en specialist blinde selskabet være klar over, at de er ude at sælge blinds - faktisk så mange som muligt!

Bronia Suszczenia er medstifter og Creative Director of Art fra Start Ltd en virksomhed af indretningsarkitekter i Yorkshire England. Hun har også for nylig etableret Fabric Galleri og Interiors en detailhandler for kvaliteten gardinkapper stof og designer tapet i York England

Loft Reparationer

fredag den 21. august 2009

Undgaa Gaeld Fix Din Clunker

En føderal regering incitament på $ 4500 for handel din gamle clunker på et nyt køretøj kan lyde som en god idé, men som de fleste andre stimulus-programmer, det er et desperat forsøg fra de føderale eksperter på at løse de økonomiske problemer i denne nation. Kaste penge på et problem, har aldrig været en løsning, så hvorfor skulle du smider dine penge på en bil forhandleraftalen? Den moderne bil er kulminationen på mere end 100 års udvikling. Moderne teknologi kombineret med bedre metallurgi, ...

søndag den 16. august 2009

Er det alvorligt, dok?

Denne uge fra bestilling via torsdag:

Hvad er de mest alvorlige bog du har læst for nylig?
(I figur det er nemmere end at bede din alvorligste boook nogensinde, fordi, ja, det seneste!)

Det er en nem en, Columbine af Dave Cullen. Det er en fremragende bog med masser af eye-åbning information, hvad der virkelig skete. Jeg skulle have en gennemgang af det snart.

Jeg lyttede til den på min iPod via Audible.com som har gjort det endnu mere alvorligt. Den mand, der læste det havde en truende stemme, ikke over-the-top på alle, men alt, hvad han havde læst denne lille undertone af trussel mod den, selv den baggrundsinformation og de få dele, portrætteret lykkeligere gange. Han slags holdt mig lidt på kant hele vejen gennem bogen.

Det er meget god.

tirsdag den 4. august 2009

Scrappage ordningen elevatorer Ford salg

Bil gigant Ford siger juli 's amerikanske salg var op på 2,3% fra et år siden, hjulpet af regeringen ' s scrappage ordning.

Ford-gruppe - som omfatter Ford, Lincoln, Mercury og Volvo mærker - solgt 165.279 biler i sidste måned.

Selskabet sagde efterspørgslen efter dets brændstofeffektive biler sammen med den amerikanske regering 's Car Allowance RABATORDNING var bag stigningen.

"Vi havde en anden stærk måned i gang før 'Cash for Clunkers ' programmet startede," Ford sagde.

Ford er den eneste af de »tre store« amerikanske bilproducenter ikke at have indgivet konkursbegæring beskyttelse.

Sidste måned, er det rapporteret en kvartalsvis gevinst på $ 2.3bn (£ 1,4 mia), selv om den fortjeneste, skyldtes i vid udstrækning engangsforanstaltninger gevinster i forbindelse med gældssanering.

lørdag den 1. august 2009

Oprindelsen af en titel


Børn af de farvande, er titlen på min seneste. Det er den engelske definition af et japansk ord mizuko. Og relaterer til ideen om, at livet er et kontinuum; mizuko er væsener, der dør i livmoderen enten til abort eller abort. For mange i Japan, er det tanken, at fostre ikke babyer endnu, men de er også mere end blot "en klump celler. " Jizo er beskytter af mizuko, sortere deres skytshelgen. Nogle japanske gøre mindesmærker for deres forsvundne børn på Jizo helligdomme.
Jeg hørte om denne tradition i en artikel i New York Times af Peggy Orenstein år siden. Det trøstede mig, når jeg har haft en abort (jeg har haft to.).
Mens jeg var at skrive en bog, jeg gjorde mere forskning på mizuko og Jizo og fundet denne forhandler, der sælger håndskårne Jizo statuer. Jeg var nødt til at have en. Så nu har jeg Jizo på mit kontor.
Jeg tror vi alle på et kontinuum. Ingen af os har nogensinde gjort, og vi er altid i en tilstand for at blive. Så det passer min historie siden Billie, Trish og Will kæmper alle med spørgsmål Hvem er jeg? Vi alle stille os selv det spørgsmål fra tid til anden og svaret ændringer i hele vores liv.
Det første spørgsmål det blandede Kyllinger bede om deres chats er "Hvad er du? " Du kan lytte til mit svar her. Hvordan vil du svare enten spørge-Hvem er du? Eller hvad er du?