søndag den 5. oktober 2008

bpr.dk - håndværkshjælp

bpr.dk er en web-side som udelukkende har til formål at skabe kontakter bygherren og fagmanden imellem. bpr.dk simplificerer den tidskrævende proces bygherrerne gennemgår når denne skal hente tilbud fra fagmænd. Beskriv dit arbejde på bpr.dk.
Tre konkurrerende eksperter vil kontakte dig med henblik på at give et bud. Den service, som her leveres fra bpr.dk er uden beregning og uden du er tvunget til at købe noget. Det er efterhånden utroligt accepteret at modtage opgavetilbud ved brug af internettet. Til dags dato har det været sådan, at man som kunde selv må tage kontakt til fagmændene hvis man har et stykke håndværksarbejde, der skal klares.

Hvis denne fremadstormende udvikling fortsat udvikler sig bare nær ligeså hurtigt, som det har været set det sidste stykke tid, vil denne metode ganske snart være fortid. For i fremtiden er det sådan, at det er virksomhederne som ringer til dig. Tit er det en anstrengende og tidsrøvende opgave at få skabt kontakt til forskellige og uafhængige firmaer for at hente alternative konkurrerende tilbud at vurdere. Blot at få fat i et firma med overskud til at tage og klare arbejdet er ofte et større projekt.

bpr.dk er en god hjælp til at levere kontakt mellem arbejdsstyrker fra alle brancher og de kunder, som står og har brug for deres professionelle kunnen. Det sker på den måde, at du beskriver opgavens omfang og karakter på hjemmesiden bpr.dk, og så skal man ikke foretage sig mere. Efter få dage vil du blive taget kontakt til, af 3 dygtige eksperter, som hver især ønsker at se på din opgave og tilbyde en pris. Hernæst vælger du ganske simpelt det bud, som kan dække dine behov på den bedste facon. Det er dog helt fri for forpligtelser at få fremskaffet forskellige bud på bpr.dk, så føl dig ikke nødsaget til at underskrive en mulig aftale. Det bør nævnes at det er ganske gratis at forespørge på et diverse håndværksmæssige tilbud hos bpr.dk, grundet at håndværkeren yder et lille gebyr som bidrager til at være tilknyttet systemet.

Man ville måske bekymre sig om firmaerne medregner dette beløb fra sit abonnement i slutprisen, men sandheden er imidlertid en anden. Alle tilmeldte firmaer har accepteret at man, som forbruger, vil få tre alternative og konkurrerende tilbud.
Af den årsag fremlægges man deres bedste pris de er i stand til, for at være dem der bliver udvalgt.
Egentlig er resultatet, at denne fremgangsmåde forsikrer at jobbet bliver udført på samme tid mere enkelt og samtidigt på bedre vilkår for konsumenter. Håndværkerens fortjeneste ved systemet kan ses i de mange flere arbejder han tilbydes, hvis du sammenligner den forældede måde, hvor kunden typisk lokaliserede eksperterne ved hjælp af den lokale håndbog. Denne, som hvilken han for øvrigt på lige vis skulle betale et beløb for at blive listet i. For eksperten er dette lig med en hundrede procent tilsigtet markedsføringsmetode, hvis man sammenligner med at betale til lokal håndbogen, de gule sider osv. På bpr.dk er det muligt at indhente aftaleforslag fra malervirksomheder, snedkermestre, murerfirmaer, smedesvende, gartnervirksomheder, brolæggere, VVS folk, arkitekter, og stort set alle andre normale håndværksbrancher, men i øvrigt også bogholdere, jurister og lignende. Et stadigt stigende antal nye brancher kommer til efterhånden, så man kan jo altid prøve. Det er som nævnt 100% fri for omkostninger og uden købetvang.