lørdag den 28. august 2010

Bronx Borough formand Rubén Diaz Jr., paa City Hall, der blev lanceret sin stoette til et levende loenudgifter.


Video af Rafael Martínez Alequín for YFP

NEW LIVING LØNUDVIKLING NYC kampagne

Stuart Appelbaum, RWDSU præsident

På en pressekonference afholdt på trapperne til City Hall i dag 25 Maj arbejdstagere, lokalsamfund, og valgte embedsmænd mødtes for at lancere Living Wage NYC kampagne, ledet af Bronx Borough præsident Ruben Diaz Jr., Stuart Appelbaum, formand for Retail, Engros-og Department Store Union (RWDSU), og byrådet medlemmer Oliver Koppell og Annabel Palma.
Kampagnen, der har til formål at passere Fair Løn for New Yorkerne Act, fortalere for New York City støtte til økonomisk udvikling til at skabe levende løn job. Ifølge kampagnen vil lovforslaget sikre, at når byen giver virksomhederne offentlige tilskud, de job, de opretter, vil betale mindst en levende løn. Formålet med den nye lov er at sikre, at New Yorks konjunkturopgangsperioder gennem en investering i ombygning middelklassen arbejdspladser er nødvendige for at trives i det 21. århundrede. Læs mere ...

Send nyheder og arrangementer til: news@laborpress.org og kommentarer og forslag til: neal@tepel.org

Vi er nu den hurtigst voksende arbejdsstyrke nyheder offentliggørelsen i U S.

tirsdag den 17. august 2010

Den strejfede rundt Roundtable, Scott Meacham Wood og diverse andre godbidder

Denne uge på The strejfede rundt Roundtable, vi chatter med denne dygtige og sirlig herre, indretningsarkitekt skotte Meacham Wood. Scot's arbejde er smuk og klassisk og hans blog er en dejlig læse.


Takket være Toma Haines af The Antikviteter Diva for at invitere mig til at gøre en gæst blogger post på hendes hjemmeside om mit besøg på Duxbury Antikviteter Show. Jeg nød at være en Diva af Day! Du kan læse indlægget her.



En kæmpe tak til Elle Decor for herunder:: Surroundings:: i deres Blogs We Love liste. Jeg er så beæret over at være inkluderet i nogle af de største navne i blogging. Hvis du ikke har besøgt den nye Elle Decor website, leder oven på!


Hvis du er i Boston-området, jeg har nogle kommende seminarer, at jeg vil fremlægge.
April 8: Blogs & Twitter for Design Industri Professionals, som sponsoreres af IFDA New England på The Boston Design Center. Mere information her. April 29: E-Nyhedsbreve og kommunikation for Design Professionals, som sponsoreres af IFDA New England på The Boston Design Center. Mere information her.
April 15: Udnyttelse Social Networking til at øge virksomhedernes muligheder på Residential Design & Construction Show i Boston. Jeg fremlægger denne paneldiskussion med Diane Danielson, CEO & grundlægger af The Downtown Women's Club. Alle seminarer er åbne for offentligheden.


Abonner på:: Surroundings::

onsdag den 11. august 2010

2106 10:e St-The Thompson huse-Et andet Floor

Udarbejdelsen er bevæger sig langs hurtigt på nye Condo bygning, og vi er meget tæt på topping ud. Den tredje etage er udformet, og hvad der er tilbage er den lille loft rum over. Vores plan er at starte udarbejdelsen af de indvendige vægge og begynde VVS i kælderen i næste uge.
Her er den aktuelle udvikling. Vi havde virkelig kraftige vinde i aftes, og det trak nogle af Tyvek øverst til venstre side. Dette er ikke et problem-det housewrap er bare løst holdes på plads på dette punkt. I næste uge vil vi komme tilbage med stilladser og segl alle sømme og sørg for bygningen er tæt beskyttet mod elementerne.