mandag den 25. maj 2009

Har du hoert det Hum?

"I årtier har hundredvis af mennesker i verden har været plaget af en flygtig summende støj kendt som" Hum "."

fredag den 22. maj 2009

Burma 's Aung San Suu Kyi for retten

Burmesiske oppositionsleder Aung San Suu Kyi går for retten anklaget for at overtræde vilkårene for hendes husarrest.

torsdag den 14. maj 2009

Amerikanske soldat draeber kammerater i Irak

En amerikansk soldat er under anholdelse efter nedskydning døde fem af hans landsmænd på en militærbase i den irakiske hovedstad Bagdad.

mandag den 11. maj 2009

Flu doedstal 'mindre end frygtet '

Mexico har revideret ned mistænkt dødstal fra svin influenza fra 176 til 101, hvilket indikerer, at udbruddet er måske ikke så slemt som oprindeligt var frygtet.

Sundhedsministeren Jose Angel Cordova fortalte BBC, at der er baseret på stikprøver, dødeligheden var sammenlignelig med den, sæsonbestemt influenza.

Nyheden kom som Mexico fortsætter med en fem-dages lukning i et forsøg på at dæmme spredning af virus.

Globalt, 16 lande har nu indberettet svin influenza tilfælde.

Fem lande uden for Mexico har bekræftet fra person til person transmission.

Kina forsøger at stoppe spredningen af virus, efter at få sin første tale på fredag.

Der står, at det vil karantæne alle dem, der kørte på en flyvning fra Mexico med en mand, der lider af svin influenza.

Fly fra Mexico er blevet suspenderet, og stipendiaten gæster og ansatte i Hongkong hotel, hvor han boede har været i karantæne.

Sydkorea er nu også bekræftet et tilfælde af virus.

Risiko fortsat

I tilfælde uden for Mexico, hvis virkninger ikke synes at være alvorlige.

Bekræftede tilfælde
Mexico: 101 formodede dødsfald - 16 confirmedUS: En død, i hvert fald 141 bekræftet casesNew Zealand: 4 bekræftet, 12 sandsynlige casesCanada: 35 bekræftet casesUK: 13 bekræftet casesSpain: 13 bekræftet casesGermany: 4 bekræftet casesFrance: 2 bekræftede tilfælde Israel, Costa Rica: 2 bekræftede tilfælde Holland, Schweiz, Østrig, Danmark, Hong Kong, Sydkorea: 1 bekræftet caseCountries med bekræftede tilfælde af sekundær transmissionMexicoUSCanadaSpainGermanyUK

Mapping udbruddet

Border byen ikke nedbremsning

Prisstigninger i Mexico midt influenza panik

Dr. Anne Schuchat, der handler vicedirektoeren of America 's Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), sagde, at selv eksperter var bekymrede over muligheden for svære tilfælde, de fleste hidtil havde været "mild, selvstændig begrænset sygdom".

Den nye virus manglede de træk, der har fremsat 1918 influenzapandemi så dødbringende, en anden CDC officielle sagt.

Hr. Cordova syntes enige om, at sige, at de mexicanske myndigheder kan på refleksion, har overvurderet faren.

Han sagde, 43,7% af prøver fra mistænkte tilfælde hidtil testet var kommet tilbage positive, i alt 397. Seksten i denne gruppe var død.

"Alle prøver, der blev taget give os en idé om, hvor stor en procentdel af dem, testning positive," siger han.

"Det betyder, at der tilsyneladende er satsen for angreb er ikke så bred som man troede."

Men han understregede, at risikoen for en stigning i smitte er fortsat, og nogle af elementerne i de fem-dages lukning kan blive forlænget.

Restauranter, offentlige bygninger og virksomheder er blevet lukket som Mexico forsøger at bringe virussen under kontrol, og folk bliver opfordret til at blive hjemme.

Symptomer - hvad de skal gøre
Svin influenza symptomer, der ligner dem, der fremstilles af almindelig sæsonbestemt influenza - feber, hoste, ondt i halsen, body ømhed, kulderystelser og fatigueIf du har influenza symptomer og for nylig besøgte ramte områder i Mexico, bør du søge lægehjælp adviceIf du har mistanke om du er smittet, skal du skulle blive hjemme og tage rådgivning via telefon oprindeligt, med henblik på at minimere risikoen for infektion

Q & A: Hvad er svin influenza

Mexicanske økonomi presses af influenza

I billeder: Flu bekymring vokser

Ønsket om en svin influenzavaccine

Mexico City borgmester Marcelo Ebrard sagde hasteforanstaltningerne blev bringe resultater, med numrene "bliver bedre hver dag".

Der er voksende bekymring for den virkning, at virussen kan have på Mexico 's økonomi.

Flere amerikanske luftfartsselskaber, der siger, de vil skære flyvninger til Mexico som efterspørgslen falder midt bekymring over krisen. Turismen har styrtdykket siden udbruddet blev erklæret for en uge siden.

I Egypten, myndigheder forventes at begynde slagtning af over 300.000 svin som en sikkerhedsforanstaltning. Eksperter siger, at viruset ikke kan blive fanget af at spise svinekød, og der er ingen videnskabelig begrundelse for udsætterkøer.

Er du på hotel i Hongkong Har du været påvirket af svin influenza Du kan sende os dine oplevelser ved hjælp af formularen nedenfor:

Et udvalg af dine kommentarer kan blive offentliggjort, viser dit navn og placering, medmindre du staten ellers i boksen nedenfor.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.