søndag den 30. november 2008

XQuery for SQL programmør? Hvorfor XQuery ?

Over den sidste måned, der bærer vores SQL-briller vi styr på det grundlæggende i XQuery. Men vent ... hvad vi? har lært indtil nu i XQuery for SQL programmør serie handler om? gøre i XQuery, hvad du kan gøre i SQL?. Virker ikke? T lyde som en tvingende grund til at bruge XQuery

skal være klar, jeg? M ikke til lyd for at erstatte SQL med XQuery. For en masse gode grunde SQL er der i dag, og det vil være der i morgen. Indrømme, at? Er også en god ting for DataDirect, som en hel del af vores forretning er baseret på ODBC JDBC og ADO.NET .

Hvorfor jeg vil bruge XQuery mod relationelle databaser? Minollo besvarede spørgsmålet før. Det? S alle om data integration lover tilbydes af produkter gerne DataDirect? s Data Integration Suite .

Hvis du hyppige XML-connection.com du kender til brugen tilfælde

Er du lidelser data integration ? Tech Tags: # # # !!!!### 1288

fredag den 28. november 2008

Hans og hendes

Hendes arbejde

jeg modtog bogen ovenfor i mail fra en kollega på samme dag, at Jerm modtaget dele nedenfor i den mail fra en kollega.

 Hans arbejde

Min første tid i fængsel

Efren_kid
I min tid i Michigan, har jeg haft lejlighed til at lære om det drejer sig om Efren Paredes,
Jr., en Chicano, der er blevet uretfærdigt fængslet siden de blev 15 år. Efren, en tidligere high school ære studerende fra Berrien
County, blev arresteret i en alder af 15 og idømt to Life Med Prøveløsladelsesmyndigheden
sætninger og en parolable liv punktum. Han er fortsat fængslet og netop vendt 35 Dette 4 april.

Jeg mødte en kvinde, der arbejder med i fængsel, hvor Efren er fængslet, Maria Zavala - der inviterede mig til kommer ordet til fængselsvæsenet om mit politiske kunst på anmodning af Efren. Jeg med glæde sagt ja. Et af de spørgsmål, jeg er lidenskabelig omkring kampene er dette lands racistiske og uretfærdigt fængslet system, som låser op så mange unge brune og sorte mænd. Det er en racistisk og ekstremt fejlbehæftet system, der incarcerates 1 ud af 9 unge sorte mænd i Amerika. Tallene er også høj for Chicanos/Latino.

Efren blev beskyldt for at myrde en købmand manager og berøver
Butikken i Michigan på den 8 marts 1989. Der var
ingen øjenvidner til kriminalitet. Mordet våben og køretøjer, der benyttes til
begå forbrydelsen blev fundet i besiddelse af gerningsmændene, der
optaget skyld i den forbrydelse, men alligevel er han stadig var dømt af
samme forbrydelse. Der er overvældende beviser
at sagen var baseret på domstolene, anklagemyndigheden, politiet forseelse,
perjured vidneudsagn, juryen Foreman en medarbejder af offerets tante
ved ægteskab, og vidneudsagn fra co-anklagede, der har påberåbt sig skyldig til
samme forbrydelse i bytte for milde domme. Du kan læse mere om Efren's sag og støtter hans sag, hvis du besøger hans websted: 4Efren.com

Det var min første gang besøgte et fængsel. Den eneste gang jeg er blevet låst op er blevet for protester, og det er kun for 4-8 timer. Jeg må sige, at jeg var nervøs - Sygdomme på grund af min egen forudfattede begreb om, hvad fængsler er. Jeg blev ryddet for besøget og efter den standard søgninger, jeg var inde i en sportshal. Jeg var blevet bedt om at give en præsentation om min kunst, om den rolle, at min kunst spiller i opbygningen af en mere retfærdig verden. Den gruppe, som jeg besøgte kaldes Lasso, latinamerikansk spansk tale organisationen. Gruppens formand er Efren og de sætter i højttalerne ca en gang om måneden.

Efren_current
Jeg talte med en gruppe af omkring 40 sorte og brune mænd, nogle af dem tjener liv sætninger. Der var en gruppe af raza, der ikke taler engelsk og var nyankomne indvandrere. En ting, jeg var stolt over at se, var den kendsgerning, at der var enighed mellem den sorte og brune fanger. Du hører så meget om den racemæssige skel i fængsel, men det er helt fantastisk at se, hvordan disse to grupper er gået sammen. Jeg er klar over, at Efren har været medvirkende til denne enhed.

I løbet af min karriere som en kunstner, jeg har talt med mange, mange folk over hele verden .... mange studerende, lige fra grundskole til gymnasium til kollegiet. En ting jeg har at sige er, at en masse af disse brødre i fængslet er veluddannet i form af radikal politisk historie, historien om mennesker af farve i dette land, socio-politisk tænkning, og progressiv politik. De klart studerer mange af tidens mest presserende spørgsmål, såsom krig, gentrification, klassen kløft. Når jeg taler om mit arbejde, jeg drøftede emner af globaliseringen, corporate uansvarlighed osv., og de aktivt lyttede, nikkede med hovedet. De blev indtastet i, hvad jeg blev diskuteret, og jeg kunne fortælle, at mange af dem er aktive elever i disse områder. De vidste og forstod vores folks politiske historie og de kunne drage forbindelser mellem dengang og nu. En ting jeg også var i stand til at tale handlede om køn og sexisme, navnlig hvad jeg står over for som en kvinde i den farve. Jeg ønskede virkelig at præsentere nogle radikale begreber omkring køn og kvinders liberatio. Jeg må sige, at min nervøsitet afsluttet inden for de første 5 minutter, og jeg følte meget glad for at være der. Jeg var ikke længere bange, men snarere, jeg følte velsignet at få lejlighed til at tale med folk, der er glemt af vores samfund og låst op, mange uretfærdigt. Min præsentation varede omkring 45 minutter og blev efterfulgt af en Q & A.

jeg talte med Efren for et stykke tid efter præsentationen, og jeg var forbløffet over hans energi, hans ånd, der er, og hans intelligens. Han er en stærk person, jeg kan se, hvorfor han var på ære roll. Du kan tjekke ud Efren's blog og hans Facebook-side. Han er fuldt ud digitale. Ja, selv bag tremmer, Efren er i stand til at kommunikere med resten af verden. Mit hjerte siger mig, han og jeg vil en dag blive ved på cafe taler politik og kunst. Jeg visualisere det, og jeg håber, at han vil blive frigivet.

LIGELEDES, til min store forundring, Efren bidraget nogle midler til min Immigration Rights Poster Project! Du kan læse om det her . Han er officielt den første donor af projektet.

Efren, mine blogger/aktivist, bliver du læser dette hurtigt, og igen vil jeg sige, at jeg står i solidaritet med dig. Tak undervisning alle os, hvordan du kan blive fri, i ordets bogstaveligste forstand - selv når du ikke er fysisk gratis.

..... En virkelig omdanne dag i mit liv - April 7, 2008

Opdateret den 4/14/08 - Når jeg skrev denne blog, Efren skrev et blog-indlæg i hans egen. Du kan besøge hans post ved at klikke her

###!!! ! # # # 688